top of page

wo 27 okt

|

Online

Kick-off webinar: vuurwerkangst

is je hond bang voor vuurwerk? Dan is dit het moment om met je hond aan de slag te gaan. Een gratis kick-off webinar met 3 handige tips en een verrassing aan het einde. Mooier gaat het niet worden.

Deze workshop is vol
Bekijk andere evenementen
Kick-off webinar: vuurwerkangst
Kick-off webinar: vuurwerkangst

Tijd en locatie

27 okt 2021, 20:30 – 21:00

Online

Gasten

Over

In dit gratis kick-off webinar krijg je 3 handige tips om aan de slag te gaan met de vuurwerkangst van je hond. De laatste 10 minuten is er volop gelegenheid om je vragen te stellen via de chatfunctie en is er een mooie verrassing, die te maken heeft met de blended cursus vuurwerkangst

Wat is een webinar?

Dit webinar is een interactieve lezing via het internet. Tijdens en na afloop van het webinar kun je vragen stellen via de chatfunctie.

Mijn naam is Michel Berendsen, eigenaar en instructeur van de Zwerfhondenschool. Ik vind het ontzettend leuk om webinars te geven, omdat ik hiermee eigenaren uit heel Nederland en Vlaanderen kan helpen. Tijdens de webinars geef ik veel gelegenheid tot het stellen van vragen, omdat ik het belangrijk vind dat jij met jouw hond verder kunt.

Hoe werkt een webinar?

Deelnemen aan mijn webinar is niet moeilijk. Op het ticket staat een link waarmee je kunt deelnemen met je smartphone, tablet of computer. Je hoeft niets te installeren. Kom je er niet uit? Tot één minuut voor aanvang help ik je via de chatfunctie op deze site. 

Je kunt het webinar niet terugkijken en de verrassing is eenmalig.

Tickets

  • Kick-off webinar

    Ticket voor kick-off webinar vuurwerkangst

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel deze activiteit

bottom of page