Activiteiten.

 • Theorieles kick-off socialisatiewandelingen
  21 sep. 20:00 – 21:30
  Online
  Wil je op een ontspannen manier samen met andere honden wandelen? En daarbij ook nog dingen leren? Dan zijn de socialisatiewandelingen een aanrader.
 • Challenge vuurwerkangst
  Time is TBD
  Online
  Time is TBD
  Online
  is je hond bang voor vuurwerk? Doe dan mee met de challenge. Vanaf september ga je aan de slag om de angst bij je hond te verminderen voor een fijnere oud & nieuw.
 • Eerste hulp bij je hond
  Dinsdagavond
  Videogesprek
  Dinsdagavond
  Videogesprek
  Wil je meer info over een traject bij de Zwerfhondenschool? Of kun je hulp gebruiken bij de opvoeding van je hond? In een videogesprek van een kwartier bespreken we de opties of geef ik je advies. Persoonlijker kan het niet!
 • Relaxter bezoek ontvangen in 1 maand
  Moment naar keuze
  Challenge
  Moment naar keuze
  Challenge
  Blaft je hond naar bezoek, stormt hij op je vrienden of familie af als ze bewegen of kruipt hij in een hoekje? In deze challenge breng je met je hond in één maand verbetering aan.
 • Trainingsweekend
  Datum en tijd in overleg
  Zwerfhondenschool
  Datum en tijd in overleg
  Zwerfhondenschool, Baarleweg, 6941 Didam, Netherlands
  Wil je graag dat je hond ontspannen meeloopt tijdens het wandelen, bij je komt als je hem roept, minder bang is voor verkeer of heb je een ander doel? Heb je een adoptiehond uit het buitenland, maar is Didam ver? Dan is een (privé-)trainingsweekend inclusief overnachting met ontbijt de uitkomst.
 • Rustiger wandelen met je uitvallende hond
  Moment naar keuze
  Challenge
  Wandelen met je uitvallende hond? Dat kan behoorlijk pittig zijn. In deze challenge krijg je 5 dagen lang elke dag een e-mail met adviezen en oefeningen om rustiger te wandelen. Daarnaast kun je al je vragen stellen en oefeningen laten zien. Start op het moment dat jou uitkomt.
 • De eerste 100 dagen met je buitenlandse hond
  Moment naar keuze
  Online
  Een nieuwe hond in huis? Dat is een uitdaging! Met deze challenge geef je jezelf en je hond een goede start.
 • Challenge 'alleen zijn'
  Moment naar keuze
  Challenge
  Moment naar keuze
  Challenge
  Als je hond niet alleen kan zijn, heeft dat behoorlijke invloed op het leven van jou en je hond. Het is de hoogste tijd om er iets aan te doen. Start met deze unieke challenge op maat.
 • Workshop ontspannen wandelen met belay-techniek
  Datum en tijd in overleg
  In Didam of online
  Datum en tijd in overleg
  In Didam of online, Baarleweg, 6941 Didam, Netherlands
  Trekt je hond tijdens wandelingen regelmatig aan de lijn? Word je soms door je hond over straat gesleurd? Dan is deze workshop ideaal voor jou. Met de nieuwste techniek uit Amerika zorgen we ervoor dat de wandelingen veiliger en plezieriger worden.