top of page

Partners.

Mijn dierenarts.jpeg

Mijn Dierenarts

Mijn Dierenarts is een 'fear free' praktijk, waar honden zo angstvrij mogelijk worden behandeld. Mijn Dierenarts en de Zwerfhondenschool werken samen bij dierenartstrainingen en coachingstrajecten, waarbij medisch onderzoek noodzakelijk is.

mijndierenartsarnhem.nl

Logo Snuffeltuinen Initiatief 2 kleiner.png

Snuffeltuinen Initiatief

Snuffelen is voor honden heel belangrijk. Ze verzamelen op die manier informatie over hun omgeving. Snuffelen is geestelijk uitdagend en werkt stressverlagend. Het Snuffeltuinen Initiatief biedt honden die weinig mogelijkheden hebben om te snuffelen heerlijke snuffeltuinen in Nederland en België met gratis toegang. Daarom is de Zwerfhondenschool trotse partner van dit initiatief.

snuffeltuinen.jimdofree.com

logocbdoggy800.png

CB-Doggy

Supplementen kunnen een waardevolle werking hebben bij bijvoorbeeld het verminderen van stress, angst en verlatingsgerelateerde problematiek. De Zwerfhondenschool werkt met CB-Doggy samen om - waar nodig - training met een geschikt supplement te ondersteunen..

aminocalm.nl

nicole hoogeveen.webp

Nicole Hoogeveen Dierfysiotherapie

Nicole is dierfysiotherapeut, dierosteopaat en chiropractor. Met haar behandelingen helpt ze honden met spanning en problemen aan het bewegingsapparaat. Pijn en lichamelijk ongemak niet altijd eenvoudig te zien aan je hond en het wegwerken van spanningen in het lijf kan invloed hebben op het gedrag. Daarom is de Zwerfhondenschool erg blij met deze samenwerking.

hwww.dierfysiotherapienicole.com

BHIZ_edited.jpg

Buitenlandse Hond InZicht

Buitenlandse Hond InZicht is een groep professionals die eigenaren en professionals informeert en adviseert over de buitenlandse hond. Samen ontwikkelen we een opleiding voor professionals om zich te professionaliseren in de buitenlandse hond.

buitenlandsehondinzicht.nl

Transparant Bach Bloesem Mix.png

Bach Bloesem Mix van Greetje

Bachbloesem is een natuurlijk voedingssupplement. Het kan ondersteuning bieden bij bijvoorbeeld stress, angst en problemen rond alleen zijn. Greetje maakt op basis van een vragenlijst een op maat gemaakte Backbloesemmix, afgestemd op de hond.

bachbloesemmix.nl

Sportenspelvoordieren.JPG

Alprovi Sport en spel voor dieren

Alprovi Sport en spel voor dieren levert fantastische, veilige producten voor sport en spel met je hond. Op de hondenschool maak ik graag gebruik van de producten van Sport en sspel voor dieren en samen maken we online challenges mogelijk die eigenaren met hun hond thuis kunnen doen.

sportenspelvoordieren.nl

bottom of page