top of page

za 09 jul

|

Dog Center (hal 9)

Advies-/meetsessie voor tuig op maat

Een goed tuig voorkomt lichamelijke klachten en kan in combinatie met o.a. training bijdragen aan het verminderen van ongewenst gedrag (zoals uitvallen). In deze sessie besteedt Iva van Aura4Dox ruim de tijd aan het geven van advies en het opmeten van je hond voor een tuig op maat.

Helaas, alle tickets voor de meet- en adviessessie zijn uitverkocht
Aanbod van workshops
Advies-/meetsessie voor tuig op maat
Advies-/meetsessie voor tuig op maat

Tijd en locatie

09 jul 2022, 11:00 – 10 jul 2022, 15:30

Dog Center (hal 9), Jan Stuversdreef 4, 5315 NZ Kerkwijk

Gasten

Over

Een goed zittend hondentuig zit comfortabel, geeft je hond optimale bewegingsvrijheid en drukt niet op zenuwen, organen en gevoelige plekken. Dit voorkomt lichamelijke klachten en ongemak. Heeft je hond een bijzondere bouw, blessures of verwondingen? Dan is een maatwerktuig vaak de uitkomst. Ook kan een maatwerktuig helpen om in combinatie met onder andere management, training en stressreductie ongewenst gedrag (zoals bijvoorbeeld uitvallen) verminderen. Trekt je hond veel, dan is een tuig ook van belang ter bescherming van de nek.

Wil jij graag een maatwerktuig voor je hond, maar vind je het lastig om het goede model te kiezen of om je hond op te meten? Dan is dit je kans! Op zaterdag 9 juli komt Iva van Aura4Dox van 11.00-15.30 uur naar Kerkwijk (Zaltbommel) om samen met jou te bepalen welk model tuig het beste bij jullie activiteiten en het figuur van je hond past. Ze meet je hond ook meteen op, zodat je de exacte maten weet.

Een meet- en adviessessie duurt 15-30 minuten per hond. Bij het bestellen van je ticket kun je je voorkeurstijden aangeven. De definitieve tijd wordt in overleg bepaald. 

De kosten van een meet- en adviessessie zijn € 28,50 per hond (exclusief tuig). Je krijgt de maten van je hond mee op papier inclusief alle nodige extra info, zodat je thuis op je gemak het tuig kunt samenstellen op de website van Aura4Dox. Bestel één ticket per hond. 

Voorwaarden

  • Na het bestellen van je ticket voor de meet- en adviessessie is annuleren niet meer mogelijk;
  • Geef eventuele problemen in het inschrijfformulier aan;
  • Wacht met je hond op de parkeerplaats tot het tijd is. Loop niet onverwacht binnen.

Wist je dat...

De Zwerfhondenschool op deze zaterdag en zondag in het Dogcenter ook activiteiten organiseert? Kijk hier voor meer informatie.

Tickets

  • Meet- en adviessessie tuig

    Dit ticket is voor de meet- en adviessessie van Iva van Aura4Dox.

    € 28,50
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel deze activiteit

bottom of page