Pubertraject

Vanaf ongeveer zeven maanden komt je hond in de puberteit. En dat is vaak niet de makkelijkste periode. Je hond is op het ene moment een schatje en het volgende ogenblik druk, angstig of gefrustreerd. 

In deze cursus leer je hoe je met je puberhond om kunt gaan. De cursus bestaat uit een persoonlijke mix van theorie en praktijk met veldtrainingen en desgewenst wandelingen op locatie (zoals in het centrum en in de winkel). Vindt je hond de groepslessen met drie tot vier honden niet prettig? Dan kiezen we voor privélessen.

Gedurende het hele traject is er veel aandacht voor jouw vragen en problemen met je hond. Buiten de les word je begeleid met artikelen, instructievideo's, videobegeleiding via een besloten Facebookgroep en je kunt gebruikmaken van het online adviesuur op donderdagavond van 19.00-20.00 uur. Via de Facebookgroep en het online adviesuur maak je kennis met andere eigenaren van een adoptiehond uit het buitenland om onder begeleiding ervaringen uit te wisselen. Aan het einde van het traject evalueren we of de door jou aangegeven doelen zijn behaald en krijg je adviezen mee. Zo sta je er niet alleen voor.

Een voorbeeld van een pubertraject is:

- Week 1: privé-les (30 min.)

- Week 2: theorieles voor het hele gezin (1 uur en 45 min.)

- Week 3 t/m 7: groepsles (45 min.)

De prijs van dit voorbeeldtraject is  €195,- inclusief de online begeleiding gedurende het hele traject. 

Michel kijkt met andere ogen met je mee. Heel leerzaam en fijn voor je hond, want deze begrijp je ook steeds beter door wat je leert. Fijne locatie, goede communicatie en snelle reacties.

Gabry & Dina

06 29 50 72 17

  • Facebook Social Icon
  • Twitter

©2019 by Michel Berendsen