top of page
22615BC7-44C9-489C-B426-309432359755_1_105_c.jpeg

Groeitraject.

Jij en je hond. Samen zijn jullie nooit uitgeleerd. ​ Het groeitraject is afgestemd op jouw wensen. Of je nu aan een probleem wilt werken, je hond basisoefeningen wilt leren of meer uitdaging wilt bieden of de band met je hond wilt verstevigen. Samen bepalen we op basis van concrete doelen en de voorkeuren, behoeften en talenten van je hond het traject op maat.

 

We starten met een intake met de RED persoonlijkheidstest®. Hierin ontdekken we de talenten, behoeften en voorkeuren van je hond. Je krijgt meteen de uitslag en enkele adviezen. We bespreken welk traject het beste bij jou en je hond past. Daarbij is van alles mogelijk: privélessen, groepscursussen, socialisatiewandelingen en meer. 

 

De daaropvolgende praktijklessen zijn privé of in kleine groepen van maximaal vier honden, op het trainingsveld en/of op locatie. Ook socialisatiewandelingen behoren tot de mogelijkheden. ​

 

Voorbeeldprijzen:

  • De intake kost €87,-, inclusief het rapport van de RED persoonlijkheidstest.

  • 4 privélessen van 45 minuten kosten  €220,-. 

  • De groepscursussen hebben verschillende prijzen afhankelijk van de duur.

"Michel kijkt met andere ogen met je mee. Heel leerzaam en fijn voor je hond, want deze begrijp je ook steeds beter door wat je leert. Fijne locatie, goede communicatie en snelle reacties."

Gabry & Dina

bottom of page