Groeitraject

Jij en je hond. Samen zijn jullie nooit uitgeleerd.

Het groeitraject is afgestemd op jouw wensen. Of je nu aan een probleem wilt werken, je hond basisoefeningen wilt leren of meer uitdaging wilt bieden of de band met je hond wilt verstevigen. Samen bepalen we op basis van concrete doelen het traject op maat. De praktijklessen zijn privé of in kleine groepen van maximaal vier honden, op het trainingsveld en/of op locatie. Ook socialisatiewandelingen behoren tot de mogelijkheden.

Bij het groeitraject kun je kiezen voor online begeleiding na de lessen. Deze begeleiding bestaat uit artikelen, instructievideo's, een online adviesuur op donderdag van 19.00-20.00 uur en videobegeleiding via een besloten Facebookgroep. Tijdens het adviesuur en in de Facebookgroep maak je kennis met andere eigenaren van adoptiehonden uit het buitenland om onder begeleiding ervaringen uit te wisselen.

Een voorbeeld van een groeitraject is:

- 1 theorieles voor het hele gezin (1 uur en 45 min.)

- 4 groepslessen (45 min.)

De prijs van dit voorbeeld is €77,50.

Wil je ook gebruikmaken van de online begeleiding, dan kost dit voorbeeldtraject €140,-.

Ik ben op het moment met onze hond die uit Roemenië komt aan het trainen en 'batten' bij Michel. We hebben deze hond al meer dan 3,5 jaar bij ons. Meerdere trainingen gedaan, maar we kwamen toch niet veel verder. Toch weet ik zeker dat hij en ook ik het kan.
Michel is heel geduldig, legt de dingen rustig uit, eventueel wel 10x als het moet en dat is voor ons heel fijn. We maken enorme stappen en komen gevoelsmatig dichter bij elkaar. Ik ben heel blij met de Zwerfhondenschool en de manier waarop Michel ons begeleidt. Dankjewel Michel!

Els & Bozo