Gewenningstraject

Heb je net een hond geadopteerd of ben je in blijde verwachting? Dan is het gewenningstraject geschikt voor jou en je hond.

 

In het gewenningstraject leer je je hoe je hond kunt laten wennen aan jou en zijn nieuwe omgeving. We maken samen een traject op maat.

 

De begeleiding houdt niet op als je op zaterdag het trainingsveld verlaat. Thuis word je online begeleid via Whatsapp en een online adviesuur op donderdagavond van 19.00-20.00 uur. Via het online adviesuur maak je kennis met andere eigenaren van een adoptiehond uit het buitenland om ervaringen uit te wisselen. 

Als je hond nog minder dan een maand bij je is, doen we het rustig aan. Je volgt nog gen praktijklessen, maar de online begeleiding, waarbij je elke week deelneemt aan het online adviesuur en 24/7 je vragen (voorzien van een filmpje) kunt stellen via Whatsapp. Na een maand kijken we waar je hond aan toe is. Ben je nog in blijde verwachting van je adoptiehond uit het buitenland, dan ben je ook welkom, zodat je je goed kunt voorbereiden op de komst en begeleiding van je hond in de eerste weken.

Is je hond een maand of langer bij je en toe aan praktijklessen, dan starten we met de RED persoonlijkheidstest. In deze test kijken we naar de Reacties, (karakter)Eigenschappen en Drijfveren van je hond. Op die manier leer je meer over de talenten, behoeften en voorkeuren van je hond. Daar stemmen we het vervolg van het traject op af. 

 

Voorbeeldprijzen:

  • Vier weken online begeleiding kost €60,-.

  • De RED persoonlijkheidstest inclusief rapport, video-opname van de test en het boek Doggietaal kost €55,-.

  • Vier privé praktijklessen van een half uur kosten €120,-.

Wij vinden het ontzettend fijn, wij leren veel van Michel. Hij neemt de tijd voor je en beantwoordt al je vragen, is heel rustig, lief en geduldig. Wij hebben ons hondje pas 2,5 maand en hebben al veel geleerd. Wij gaan door naar de volgende cursus , TOP. Dank je wel Michel voor al je goede tips, we gaan zeker gebruik maken van de osteopaat. Ja, ik beveel deze hondenschool aan.

Monique & Tapas