IMG_1146.jpeg

Gewenningstraject.

Heb je net een hond geadopteerd of ben je in blijde verwachting? Dan is het gewenningstraject geschikt voor jou en je hond.

 

In het gewenningstraject op de hondenschool leer je hoe je hond kunt laten wennen aan jou en zijn nieuwe omgeving. Via de RED persoonlijkheidstest® ontdekken we de talenten, behoeften en voorkeuren van je hond. Daar stemmen we het traject op af. Daarbij is van alles mogelijk: privélessen, een groepscursus, socialisatiewandelingen, het project Steunmaatjes en meer.

 

Als je hond nog minder dan een maand bij je is of nog niet toe is aan praktijklessen, doen we het rustig aan. Je volgt nog geen praktijklessen, maar je doet mee met de online begeleiding of de challenge De eerste 100 dagen met je buitenlandse hond.

  • In de online begeleiding kun je 24/7 je vragen stellen via Whatsapp.  Via het wekelijkse online adviesuur wissel je ervaringen uit met andere adoptanten en kun je mij je vragen stellen.

  • In de challenge De eerste 100 dagen met je buitenlandse hond leer je alles wat je nodig hebt voor een goede start. 

Voorbeeldprijzen: ​

  • Vier weken online begeleiding kost €70,-.

  • De RED persoonlijkheidstest® inclusief rapport, video-opname van de test en het boek Doggietaal kost €55,-.

  • Vier privé praktijklessen van een half uur kosten €120,-. 

  • De Zwerfhondenschool biedt ook regelmatig groepscursussen en socialisatiewandelingen.

"Wij vinden het ontzettend fijn, wij leren veel van Michel. Hij neemt de tijd voor je en beantwoordt al je vragen, is heel rustig, lief en geduldig. Wij hebben ons hondje pas 2,5 maand en hebben al veel geleerd. Wij gaan door naar de volgende cursus , TOP. Dank je wel Michel voor al je goede tips, we gaan zeker gebruik maken van de osteopaat. Ja, ik beveel deze hondenschool aan."

Monique & Tapas