top of page
IMG_1146.jpeg

Gewenningstraject.

Heb je net een hond geadopteerd of ben je in blijde verwachting? Dan is het gewenningstraject geschikt voor jou en je hond.

 

In het gewenningstraject op de hondenschool leer je hoe je hond kunt laten wennen aan jou en zijn nieuwe omgeving. De eerste keer kom je naar de Zwerfhondenschool voor een intake. Tijdens de intake doen we de RED persoonlijkheidstest®. Hierin ontdekken we de talenten, behoeften en voorkeuren van je hond. Je krijgt meteen de uitslag en enkele adviezen. We bespreken welk traject het beste bij jou en je hond past. Daarbij is van alles mogelijk: privélessen, groepscursussen, socialisatiewandelingen en meer. 

 

Als je hond nog minder dan een maand bij je is of nog niet toe is aan praktijklessen, is het verstandig om het nog even rustig aan te doen en niet naar de hondenschool te gaan.​ In de challenge De eerste 100 dagen met je buitenlandse hond leer je thuis alles wat je nodig hebt voor een goede start. 

 

Voorbeeldprijzen: ​

  • De intake van een uur kost €87,-, inclusief rapport van de RED persoonlijkheidstest.

  • Vier privé praktijklessen van een half uur kosten €160,-. 

  • De groepscursussen hebben verschillende prijzen, afhankelijk van de lengte.

"Wij vinden het ontzettend fijn, wij leren veel van Michel. Hij neemt de tijd voor je en beantwoordt al je vragen, is heel rustig, lief en geduldig. Wij hebben ons hondje pas 2,5 maand en hebben al veel geleerd. Wij gaan door naar de volgende cursus , TOP. Dank je wel Michel voor al je goede tips, we gaan zeker gebruik maken van de osteopaat. Ja, ik beveel deze hondenschool aan."

Monique & Tapas

bottom of page