Gewenningstraject

Heb je net een hond geadopteerd of ben je in blijde verwachting? Dan is het gewenningstraject geschikt voor jou en je hond.

In het gewenningstraject leer je je hoe je hond kunt laten wennen aan jou en zijn nieuwe omgeving. We maken samen een traject op maat met praktijklessen (privé of in een kleine groep), snuffelwandelingen, basisoefeningen, hersenwerk, lichaamsbewustzijn, verzorging, bewuste aanraking en theorie. 

 

De begeleiding houdt niet op als je op zaterdag het trainingsveld verlaat. Thuis word je online begeleid met artikelen, instructievideo's, videobegeleiding via een besloten Facebookgroep en een online adviesuur op donderdagavond van 19.00-20.00 uur. Via de Facebookgroep en het online adviesuur maak je kennis met andere eigenaren van een adoptiehond uit het buitenland om ervaringen uit te wisselen. Aan het einde van het traject houden we een evaluatiegesprek, waarin we bespreken welke doelen zijn behaald en hoe je met je hond verder kunt werken aan je wensen.

Als je hond nog minder dan een maand bij je is, doen we het rustig aan met de online begeleiding, waarbij je elke week deelneemt aan het online adviesuur. Na een maand kijken we waar je hond aan toe is. Ben je nog in blijde verwachting van je adoptiehond uit het buitenland, dan ben je ook welkom, zodat je je goed kunt voorbereiden op de komst en begeleiding van je hond in de eerste weken.

 

Om je een idee te geven van de prijzen: een gewenningstraject van vier weken met vier praktijklessen van een half uur en de online begeleiding kost €170,-.

Wij vinden het ontzettend fijn, wij leren veel van Michel. Hij neemt de tijd voor je en beantwoordt al je vragen, is heel rustig, lief en geduldig. Wij hebben ons hondje pas 2,5 maand en hebben al veel geleerd. Wij gaan door naar de volgende cursus , TOP. Dank je wel Michel voor al je goede tips, we gaan zeker gebruik maken van de osteopaat. Ja, ik beveel deze hondenschool aan.

Monique & Tapas

06 29 50 72 17

  • Facebook Social Icon
  • Twitter

©2019 by Michel Berendsen