top of page

do 11 jun

|

Webinar

Webinar: Tellington TTouch met Saskia Blok

Tellington TTouch® is een vorm van bewuste aanraking (en meer) die bij je hond tot meer ontspanning en zelfvertrouwen kan leiden. In deze webinar interview ik expert Saskia Blok. Zij heeft al veel honden, katten en andere dieren (waaronder een stokstaartje en slak!) geholpen met TTouch.

Deze workshop is vol
Bekijk andere evenementen
Webinar: Tellington TTouch met Saskia Blok
Webinar: Tellington TTouch met Saskia Blok

Tijd en locatie

11 jun 2020, 19:00 – 20:00

Webinar

Gasten

Over

In deze webinar volg je een interview met Saskia Blok. Zij is expert in Tellington TTouch®. Met deze methode is het mogelijk om je hond met onder andere aanraking en body bandages te laten ontspannen en meer zelfvertrouwen te geven. Saskia heeft al veel mooie ervaringen gehad, zoals met een hond die zeer alert was op alle geluiden en bewegingen in de omgeving, en veel blafte. Uiteindelijk kon de hond ontspannen gaan liggen en de boel de boel laten. Tot grote verbazing en vreugde van zijn baasje.

Tijdens deze webinar legt Saskia Blok uit, doet voor en kijkt - als je wilt - zelfs mee als je de oefeningen bij jezelf oefent. TTouch kan ook bij mensen werken!

Wat is een webinar?

Deze webinar is een interactieve lezing via het internet. Tijdens en na afloop van de webinar kun je vragen stellen via de chatfunctie.

Direct na het inschrijven ontvang je een ticket met daarop de link voor deelname. Zorg ervoor dat je een kwartier voor aanvang van de webinar naar de site gaat, zodat je op tijd bent.

Deze webinar wordt gegeven door Saskia Blok en Michel Berendsen, eigenaar en instructeur van de Zwerfhondenschool.

Advies voor een Tikkie

Het ticket voor de webinar is gratis. Na afloop ontvang je per SMS of e-mail een Tikkie waarmee je een zelfgekozen bedrag kunt geven voor het advies dat je tijdens de webinar hebt gekregen. Dat mag, maar hoeft niet.

Tickets

  • Webinar

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel deze activiteit

bottom of page