top of page

wo 13 okt

|

Webinar

Webinar: stress bij adoptiehonden uit het buitenland

Stress speelt bij veel adoptiehonden uit het buitenland een belangrijke rol en kan leiden tot ongewenst gedrag. In dit webinar leer je de oorzaken van stress en hoe je de stress bij jouw hond kunt verminderen.

De registratie voor dit evenement is gesloten.
Bekijk andere evenementen
Webinar: stress bij adoptiehonden uit het buitenland
Webinar: stress bij adoptiehonden uit het buitenland

Tijd en locatie

13 okt 2021, 20:30 – 22:00

Webinar

Gasten

Over

Stress is een belangrijke factor bij adoptiehonden uit het buitenland. Er zijn specifieke oorzaken waardoor buitenlandse honden vaak meer last hebben van stress.

Wat is stress? Hoe herken je het? Waarom kan dit leiden tot ongewenst gedrag? En wat kun je eraan doen?

Deze vragen staan centraal in dit webinar.

Wat is een webinar?

Dit webinar is een interactieve lezing via het internet. Tijdens en na afloop van het webinar kun je vragen stellen via de chatfunctie.

Mijn naam is Michel Berendsen, eigenaar en instructeur van de Zwerfhondenschool. Ik vind het ontzettend leuk om webinars te geven, omdat ik hiermee eigenaren uit heel Nederland en Vlaanderen kan helpen. Tijdens de webinars geef ik veel gelegenheid tot het stellen van vragen, omdat ik het belangrijk vind dat jij met jouw hond verder kunt.

Wat anderen zeggen over mijn webinars:

  • "Nu 3 webinars gevolgd, super leerzaam en persoonlijk advies omdat je altijd vragen tijdens de chat kunt stellen!"
  • "Leerzaam webinar met veel persoonlijk advies en mogelijkheid tot 't stellen van vragen."
  • "Vanavond webinar gevolgd en écht zó'n goede uitleg, tips, voorbeeld filmpjes en duidelijke antwoorden op vragen in de chat. Komende weken op de woensdagavond een webinar, aanrader dus."

Hoe werkt een webinar?

Deelnemen aan mijn webinar is niet moeilijk. Op het ticket staat een link waarmee je kunt deelnemen met je smartphone, tablet of computer. Je hoeft niets te installeren. Kom je er niet uit? Tot één minuut voor aanvang help ik je via de chatfunctie op deze site.

Omdat interactie via de chat en multimedia belangrijke onderdelen zijn van dit webinar, is het niet later terug te kijken.

Advies voor een Tikkie

Natuurlijk hoop ik dat je tijdens het webinar veel adviezen krijgt waarmee je met je hond aan de slag kunt. Na afloop ontvang je per e-mail een Tikkie waarmee je een zelfgekozen bedrag kunt geven voor het advies dat je tijdens dit webinar hebt gekregen.

Waarom op deze manier? Allereerst omdat ik het webinar voor jou geef. Het gaat niet alleen om mijn inhoud, maar wat jij er vervolgens mee kunt. Dat bepaalt voor jou de waarde van het webinar. Logisch ook dat je dan zelf mag bepalen wat je het waard vond.

Ten tweede - en dit is de belangrijkste reden - wil ik mijn adviezen via webinars voor iedereen bereikbaar maken, of je nu draagkrachtig bent of niet, of je nu even krap bij kas zit of niet. Op die manier kunnen we elkaar helpen. Ik via de inhoud en jij - als je het kunt missen - via jouw gift, want je begrijpt dat webinars geld en veel (voorbereidings)tijd kosten.

Tickets

  • Webinar

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel deze activiteit

bottom of page