top of page

ma 12 okt

|

Webinar

Webinar: opvoeding zonder straf (1)

Je hond opvoeden zonder fysieke en verbale straf, kan dat? In deze webinar leer je dat dit zeker kan en waarom dit beter is voor jou en je hond.

Deze workshop is vol
Bekijk andere evenementen
Webinar: opvoeding zonder straf  (1)
Webinar: opvoeding zonder straf  (1)

Tijd en locatie

12 okt 2020, 12:00 – 16:00

Webinar

Over

Vijfentwintig jaar geleden – ik was toen vijftien – kreeg ik mijn eerste hond, een Yorkshire Terriër. Op de hondenschool waar ik met hem naartoe ging, werd net als op andere hondenscholen in die tijd getraind met belonen en bestraffen. De hond werd beloond met “Goed zo”, een voerbeloning, een aai of een speeltje als hij iets goed had gedaan en hij werd bestraft met een op boze toon uitgesproken “Nee” of “Foei” of een ruk aan de slipketting als de eigenaar vond dat hij iets fout deed of als hij een commando niet opvolgde. 

Toen ik mijn ex-zwerfhond Red kreeg, wist ik dat het opvoeden met belonen én straffen anders moest. Tijdens en na zijn roerige bestaan als zwerf- en asielhond was hij kwetsbaar. Ik wil(de) hem een veilige omgeving bieden en daar hoort straf niet in thuis. 

In deze webinar neem ik jullie mee in mijn verhaal en de mogelijkheden om je hond op te voeden zonder fysieke en verbale straf. Ook leg ik uit waarom een opvoeding zonder straf beter is.

Wat is een webinar?

Deze webinar is een interactieve lezing via het internet. Je krijgt een kwartier voor aanvang van de webinar een link in je e-mail. Via deze link kun je de webinar volgen en vragen stellen via de chatfunctie.

Deze webinar wordt gegeven door Michel Berendsen (eigenaar en instructeur van de Zwerfhondenschool).

Na het bestellen van je ticket is annuleren niet meer mogelijk.

Tickets

  • Webinar

    € 5,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel deze activiteit

bottom of page