top of page

wo 22 sep

|

Online

Webinar: lichaamstaal en gedragselementen

In dit webinar van 1,5 uur leer je de lichaamstaal en gedragselementen van je hond herkennen en begrijpen, zodat je kunt zien wat hij voelt en bedoelt.

Deze workshop is vol
Bekijk andere evenementen
Webinar: lichaamstaal en gedragselementen
Webinar: lichaamstaal en gedragselementen

Tijd en locatie

22 sep 2021, 20:30 – 22:00

Online

Gasten

Over

In dit webinar leer je wat je aan de lichaamstaal en gedragselementen van je hond kunt zien. Zo weet je wanneer je hond bijvoorbeeld iets spannend vindt, vrolijk is of wil spelen. Op die manier kun je hem nog beter begeleiden. Misverstanden en oude aannames worden uit de weg geruimd. Zo leer je dat een kwispelende staart niet altijd betekent dat je hond blij is en dat blaffen lang niet altijd aandacht vragen betekent.

Wat is een webinar?

Dit webinar is een interactieve lezing via het internet. Tijdens en na afloop van het webinar kun je vragen stellen via de chatfunctie.

Mijn naam is Michel Berendsen, eigenaar en instructeur van de Zwerfhondenschool. Ik vind het ontzettend leuk om webinars te geven, omdat ik hiermee eigenaren uit heel Nederland en Vlaanderen kan helpen. Tijdens de webinars geef ik veel gelegenheid tot het stellen van vragen, omdat ik het belangrijk vind dat jij met jouw hond verder kunt.

Hoe werkt een webinar?

Deelnemen aan mijn webinar is niet moeilijk. Op het ticket staat een link waarmee je kunt deelnemen met je smartphone, tablet of computer. Je hoeft niets te installeren. Kom je er niet uit? Tot één minuut voor aanvang help ik je via de chatfunctie op deze site.

Omdat interactie via de chat en multimedia belangrijke onderdelen zijn van dit webinar, is het niet later terug te kijken.

Advies voor een Tikkie

Natuurlijk hoop ik dat je tijdens het webinar veel adviezen krijgt waarmee je met je hond aan de slag kunt. Na afloop ontvang je per e-mail een Tikkie waarmee je een zelfgekozen bedrag kunt geven voor het advies dat je tijdens dit webinar hebt gekregen.

Waarom op deze manier? Allereerst omdat ik het webinar voor jou geef. Het gaat niet alleen om mijn inhoud, maar wat jij er vervolgens mee kunt. Dat bepaalt voor jou de waarde van het webinar. Logisch ook dat je dan zelf mag bepalen wat je het waard vond.

Ten tweede - en dit is de belangrijkste reden - wil ik mijn adviezen via webinars voor iedereen bereikbaar maken, of je nu draagkrachtig bent of niet, of je nu even krap bij kas zit of niet. Op die manier kunnen we elkaar helpen. Ik via de inhoud en jij - als je het kunt missen - via jouw gift, want je begrijpt dat webinars geld en veel (voorbereidings)tijd kosten.

Tickets

  • Webinar

    Ticket voor webinar "Lichaamstaal en gedragselementen"

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel deze activiteit

bottom of page