top of page

wo 02 dec

|

Online

Webinar: lichaamstaal en gedragselementen

In dit webinar van 1,5 uur leer je de lichaamstaal en gedragselementen van je hond herkennen en begrijpen, zodat je kunt zien wat hij voelt en bedoelt.

Deze workshop is vol
Bekijk andere evenementen
Webinar: lichaamstaal en gedragselementen
Webinar: lichaamstaal en gedragselementen

Tijd en locatie

02 dec 2020 19:00 – 20:30

Online

Gasten

Over

In dit webinar leer je wat je aan de lichaamstaal en gedragselementen van je hond kunt zien. Zo weet je wanneer je hond bijvoorbeeld iets spannend vindt, vrolijk is of wil spelen. Op die manier kun je hem nog beter begeleiden. Misverstanden en oude aannames worden uit de weg geruimd. Zo leer je dat een kwispelende staart niet altijd betekent dat je hond blij is en dat blaffen lang niet altijd aandacht vragen betekent.

Wat is een webinar?

Dit webinar is een interactieve lezing via het internet. 

Mijn naam is Michel Berendsen, eigenaar en instructeur van de Zwerfhondenschool. Ik vind het ontzettend leuk om webinars te geven, omdat ik hiermee eigenaren uit heel Nederland en Vlaanderen kan helpen. Tijdens de webinars geef ik veel gelegenheid tot het stellen van vragen, omdat ik het belangrijk vind dat jij met jouw hond verder kunt. Wat anderen zeggen over mijn webinars:

  • "Nu 3 webinars gevolgd, super leerzaam en persoonlijk advies omdat je altijd vragen tijdens de chat kunt stellen!"
  • "Leerzame webinar met veel persoonlijk advies en mogelijkheid tot 't stellen van vragen."
  • "Vanavond webinar gevolgd en écht zó'n goede uitleg, tips, voorbeeld filmpjes en duidelijke antwoorden op vragen in de chat. Aanrader dus."

Hoe werkt een webinar?

Deelnemen aan mijn webinar is niet moeilijk. Op het ticket staat een link waarmee je kunt deelnemen met je smartphone, tablet en computer. Als je voor het eerst deelneemt, moet je een kleine app van GoToMeeting downloaden. Daarna word je automatisch doorgelinkt naar de webinar. Kom je er niet uit? Tot vijf minuten voor aanvang help ik je via de chatfunctie op deze site. En wil je op zeker spelen: via de link kun je de app vooraf downloaden en testen of alles werkt.

Advies voor een Tikkie

Natuurlijk hoop ik dat je tijdens het webinar veel leert. Na afloop ontvang je per SMS en/of e-mail een Tikkie waarmee je een zelfgekozen bedrag kunt geven voor wat je de webinar waard vond. 

Waarom op deze manier? Allereerst omdat ik de webinar voor jou geef. Het gaat niet alleen om mijn inhoud, maar wat jij er vervolgens mee kunt. Dat bepaalt voor jou de waarde van het webinar. Logisch ook dat je dan zelf mag bepalen wat je het waard vond.

Ten tweede - en dit is de belangrijkste reden - wil ik mijn adviezen via webinars voor iedereen bereikbaar maken, of je nu draagkrachtig bent of niet, of je nu even krap bij kas zit of niet. Op die manier kunnen we elkaar helpen. Ik via de inhoud en jij - als je het kunt missen - via jouw gift, want je begrijpt dat webinars geld en veel (voorbereidings)tijd kosten.

Tickets

  • Webinar

    Ticket voor webinar "Lichaamstaal"

    € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel deze activiteit

bottom of page