top of page

wo 07 okt

|

Online

Webinar: je hond opvoeden zonder straf

Je hond opvoeden zonder fysieke en verbale straf, kan dat? In deze webinar leer je dat dit zeker kan en waarom dit beter is voor jou en je hond.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Webinar: je hond opvoeden zonder straf
Webinar: je hond opvoeden zonder straf

Tijd en locatie

07 okt 2020, 19:00 – 20:00

Online

Gasten

Over

Vijfentwintig jaar geleden – ik was toen vijftien – kreeg ik mijn eerste hond, een Yorkshire Terriër. Op de hondenschool waar ik met hem naartoe ging, werd net als op andere hondenscholen in die tijd getraind met belonen en bestraffen. De hond werd beloond met “Goed zo”, een voerbeloning, een aai of een speeltje als hij iets goed had gedaan en hij werd bestraft met een op boze toon uitgesproken “Nee” of “Foei” of een ruk aan de slipketting als de eigenaar vond dat hij iets fout deed of als hij een commando niet opvolgde.

Toen ik mijn ex-zwerfhond Red kreeg, wist ik dat het opvoeden met belonen én straffen anders moest. Tijdens en na zijn roerige bestaan als zwerf- en asielhond was hij kwetsbaar. Ik wil(de) hem een veilige omgeving bieden en daar hoort straf niet in thuis.

In deze webinar neem ik jullie mee in mijn verhaal en de mogelijkheden om je hond op te voeden zonder fysieke en verbale straf. Ook leg ik uit waarom een opvoeding zonder straf beter is.

Wat is een webinar?

Deze webinar is een interactieve lezing via het internet. Tijdens en na afloop van de webinar kun je vragen stellen via de chatfunctie. 

Mijn naam is Michel Berendsen, eigenaar en instructeur van de Zwerfhondenschool. Ik vind het ontzettend leuk om webinars te geven, omdat ik hiermee eigenaren uit heel Nederland en Vlaanderen kan helpen. Tijdens de webinars geef ik veel gelegenheid tot het stellen van vragen, omdat ik het belangrijk vind dat jij met jouw hond verder kunt. 

Wat anderen zeggen over mijn webinars:

  • "Nu 3 webinars gevolgd, super leerzaam en persoonlijk advies omdat je altijd vragen tijdens de chat kunt stellen!"
  • "Leerzame webinar met veel persoonlijk advies en mogelijkheid tot 't stellen van vragen."
  • "Vanavond webinar gevolgd en écht zó'n goede uitleg, tips, voorbeeld filmpjes en duidelijke antwoorden op vragen in de chat. Komende weken op de woensdagavond een webinar, aanrader dus."

Hoe werkt een webinar?

Deelnemen aan mijn webinar is niet moeilijk. Op het ticket staat een link waarmee je kunt deelnemen met je smartphone, tablet en computer. Als je voor het eerst deelneemt, moet je een kleine app van GoToMeeting downloaden. Daarna word je automatisch doorgelinkt naar de webinar. Kom je er niet uit? Tot vijf minuten voor aanvang help ik je via de chatfunctie op deze site. 

Advies voor een Tikkie

Natuurlijk hoop ik dat je tijdens de webinar veel adviezen krijgt waarmee je met je hond aan de slag kunt. Na afloop ontvang je per SMS en/of e-mail een Tikkie waarmee je een zelfgekozen bedrag kunt geven voor het advies dat je tijdens de webinar hebt gekregen. 

Waarom op deze manier? Allereerst omdat ik de webinar voor jou geef. Het gaat niet alleen om mijn inhoud, maar wat jij er vervolgens mee kunt. Dat bepaalt voor jou de waarde van de webinar. Logisch ook dat je dan zelf mag bepalen wat je het waard vond.

Ten tweede - en dit is de belangrijkste reden - wil ik mijn adviezen via webinars voor iedereen bereikbaar maken, of je nu draagkrachtig bent of niet, of je nu even krap bij kas zit of niet. Op die manier kunnen we elkaar helpen. Ik via de inhoud en jij - als je het kunt missen - via jouw gift, want je begrijpt dat webinars geld en veel (voorbereidings)tijd kosten.

Tickets

  • Webinar

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel deze activiteit

bottom of page