top of page

wo 17 nov

|

Online

Webinar: Help! Mijn hond valt uit!

Waarom valt je hond uit naar honden, paarden, fietsers of mensen? En wat kun je eraan doen. Daar ga ik in dit webinar op in.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Webinar: Help! Mijn hond valt uit!
Webinar: Help! Mijn hond valt uit!

Tijd en locatie

17 nov 2021, 20:30 – 18 nov 2021, 22:00

Online

Over

Een uitvallende hond is lastig. Voor jou, je omgeving én je hond. Veel eigenaren hebben al van alles geprobeerd om het gedrag te verminderen en lopen inmiddels vol schaamte door de woonwijk. Maar waarom valt je hond eigenlijk uit en hoe voelt hij zich erbij? In dit webinar krijg je antwoord op deze vragen en veel handreikingen.

Een van de deelnemers reageerde na een aantal weken op mijn webinar:

"Zo fijn om te mogen blijven leren. Mijn hond vindt werkverkeer bijvoorbeeld spannend. Wat ik destijds leerde was lijn kort, zelfverzekerd met flinke pas naar en langs verkeer lopen, geen twijfel, geen vertraging en áls mijn hond dan bang was kwam dat door mij....

Ja, I know.... Ik weet nu beter. Geweest is geweest, niet meer terugkijken daarin en in liefde doorrrr...

Nu vanaf een - voor mijn hond - veilige afstand waarbij ze nog relaxt staat te observeren haar de tijd geven. Misschien morgen weer, misschien een stapje dichterbij, of niet, we zien wel.

Op deze manier hebben we het wandelen langs koeien in de wei ook gedaan, dat durfde ze ineens niet meer (de reden is mij wel bekend) en is nu geen probleem meer, mede dankzij het webinar van Zwerfhondenschool! Desensitisatie heet het als ik het goed heb."

Wil je ook zo'n ervaring met je hond en wil je weten wat systematische desensitisatie is? Dan is dit webinar voor jou!

Wat is een webinar?

Dit webinar is een interactieve lezing via het internet. Tijdens en na afloop van het webinar kun je vragen stellen via de chatfunctie.

Mijn naam is Michel Berendsen, eigenaar en instructeur van de Zwerfhondenschool. Ik vind het ontzettend leuk om webinars te geven, omdat ik hiermee eigenaren uit heel Nederland en Vlaanderen kan helpen. Tijdens de webinars geef ik veel gelegenheid tot het stellen van vragen, omdat ik het belangrijk vind dat jij met jouw hond verder kunt.

Hoe werkt een webinar?

Deelnemen aan mijn webinar is niet moeilijk. Op het ticket staat een link waarmee je kunt deelnemen met je smartphone, tablet of computer. Je hoeft niets te installeren. Kom je er niet uit? Tot één minuut voor aanvang help ik je via de chatfunctie op deze site.

Omdat interactie via de chat en multimedia belangrijke onderdelen zijn van dit webinar, is het niet later terug te kijken.

Advies voor een Tikkie

Natuurlijk hoop ik dat je tijdens het webinar veel adviezen krijgt waarmee je met je hond aan de slag kunt. Na afloop ontvang je per e-mail een Tikkie waarmee je een zelfgekozen bedrag kunt geven voor het advies dat je tijdens dit webinar hebt gekregen.

Waarom op deze manier? Allereerst omdat ik het webinar voor jou geef. Het gaat niet alleen om mijn inhoud, maar wat jij er vervolgens mee kunt. Dat bepaalt voor jou de waarde van het webinar. Logisch ook dat je dan zelf mag bepalen wat je het waard vond.

Ten tweede - en dit is de belangrijkste reden - wil ik mijn adviezen via webinars voor iedereen bereikbaar maken, of je nu draagkrachtig bent of niet, of je nu even krap bij kas zit of niet. Op die manier kunnen we elkaar helpen. Ik via de inhoud en jij - als je het kunt missen - via jouw gift, want je begrijpt dat webinars geld en veel (voorbereidings)tijd kosten.

Tickets

  • Webinar

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel deze activiteit

bottom of page