top of page

di 09 jun

|

Webinar

Webinar: de eerste weken met je adoptiehond

Heb je nog maar net een hond uit het buitenland geadopteerd? Of komt je hond er bijna aan en wil je je goed voorbereiden op de eerste weken? Dan is deze webinar voor jou.

Deze workshop is vol
Bekijk andere evenementen
Webinar: de eerste weken met je adoptiehond
Webinar: de eerste weken met je adoptiehond

Tijd en locatie

09 jun 2020, 20:00 – 10 jun 2020, 21:00

Webinar

Gasten

Over

In deze webinar leer je hoe je je kersverse adoptiehond uit het buitenland de eerste weken het beste kunt laten wennen aan zijn nieuwe omgeving. Wat kun je het beste wel niet doen? Hoe geef je je hond het gevoel van veiligheid en vertrouwen? We gaan op allerlei praktische zaken in, zoals de rust- en slaapplek, wandelen, contact met gezinsleden en ontvangen van visite. Ook is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen.

Wat is een webinar?

Deze webinar is een interactieve lezing via het internet. Ik ben Michel Berendsen en mag vanuit mijn expertise en ervaring jou op weg helpen met je hond. Ik geef je niet alleen veel tips, maar er is ook alle gelegenheid om tijdens en na afloop van de webinar vragen te stellen via de chatfunctie.

Reacties van anderen op mijn webinars:

  • "Het heeft ons erg geholpen!"
  • "Leerzame webinar met veel persoonlijk advies en mogelijkheid tot 't stellen van vragen."

Direct na het inschrijven ontvang je een ticket met daarop de link voor deelname. Zorg ervoor dat je een kwartier voor aanvang van de webinar naar de site gaat, zodat je op tijd bent.

Advies voor een Tikkie

Het ticket voor de webinar is gratis. Na afloop ontvang je per SMS of e-mail een Tikkie waarmee je een zelfgekozen bedrag kunt geven voor het advies dat je tijdens de webinar gekregen hebt. Dat mag, maar hoeft niet.

Tickets

  • Webinar

    Ticket voor webinar "De eerste weken met je adoptiehond"

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel deze activiteit

bottom of page