top of page

wo 01 sep

|

Webinar

Webinar: de eerste weken met je adoptiehond

Heb je nog maar net een hond uit het buitenland geadopteerd? Of komt je hond er bijna aan en wil je je goed voorbereiden op de eerste weken? Dan is dit webinar voor jou.

Deze workshop is vol
Bekijk andere evenementen
Webinar: de eerste weken met je adoptiehond
Webinar: de eerste weken met je adoptiehond

Tijd en locatie

01 sep 2021, 20:30 – 22:00

Webinar

Gasten

Over

In dit webinar leer je hoe je je kersverse adoptiehond uit het buitenland de eerste weken het beste kunt laten wennen aan zijn nieuwe omgeving. Wat kun je het beste wel niet doen? Hoe geef je je hond het gevoel van veiligheid en vertrouwen? We gaan op allerlei praktische zaken in, zoals de rust- en slaapplek, wandelen, contact met gezinsleden en ontvangen van visite. Ook is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen.

Wat is een webinar?

Dit webinar is een interactieve lezing via het internet. Ik ben Michel Berendsen en mag vanuit mijn expertise en ervaring jou op weg helpen met je hond. Ik geef je niet alleen veel tips, maar er is ook alle gelegenheid om tijdens en na afloop van het webinar vragen te stellen via de chatfunctie.

Reacties van anderen op mijn webinars:

  • "Het heeft ons erg geholpen!"
  • "Leerzaam webinar met veel persoonlijk advies en mogelijkheid tot 't stellen van vragen."

Hoe werkt een webinar?

Deelnemen aan mijn webinar is niet moeilijk. Op het ticket staat een link waarmee je kunt deelnemen met je smartphone, tablet en computer. Je hoeft niets te installeren. Kom je er niet uit? Tot vijf minuten voor aanvang help ik je via de chatfunctie op deze site.

Omdat interactie via de chat en multimedia belangrijke onderdelen zijn van dit webinar, is het niet later terug te kijken.

Advies voor een Tikkie

Natuurlijk hoop ik dat je tijdens het webinar veel adviezen krijgt waarmee je met je hond aan de slag kunt. Na afloop ontvang je per SMS en/of e-mail een Tikkie waarmee je een zelfgekozen bedrag kunt geven voor het advies dat je tijdens de webinar hebt gekregen.

Waarom op deze manier? Allereerst omdat ik het webinar voor jou geef. Het gaat niet alleen om mijn inhoud, maar wat jij er vervolgens mee kunt. Dat bepaalt voor jou de waarde van het webinar. Logisch ook dat je dan zelf mag bepalen wat je het waard vond.

Ten tweede - en dit is de belangrijkste reden - wil ik mijn adviezen via webinars voor iedereen bereikbaar maken, of je nu draagkrachtig bent of niet, of je nu even krap bij kas zit of niet. Op die manier kunnen we elkaar helpen. Ik via de inhoud en jij - als je het kunt missen - via jouw gift, want je begrijpt dat webinars geld en veel (voorbereidings)tijd kosten.

Tickets

  • Webinar

    Ticket voor webinar "De eerste weken met je adoptiehond"

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel deze activiteit

bottom of page