top of page

ma 27 apr

|

Webinar

Webinar: de eerste weken met je adoptiehond

Heb je nog maar net een hond uit het buitenland geadopteerd? Of komt je hond er bijna aan en wil je je goed voorbereiden op de eerste weken? Dan is deze workshop voor jou.

Deze workshop is vol
Bekijk andere evenementen
Webinar: de eerste weken met je adoptiehond
Webinar: de eerste weken met je adoptiehond

Tijd en locatie

27 apr 2020, 10:00 – 11:00

Webinar

Gasten

Over

In deze webinar leer je hoe je je kersverse adoptiehond uit het buitenland de eerste weken het beste kunt laten wennen aan zijn nieuwe omgeving. Wat kun je het beste wel niet doen? Hoe geef je je hond het gevoel van veiligheid en vertrouwen? We gaan op allerlei praktische zaken in, zoals de rust- en slaapplek, wandelen, contact met gezinsleden en ontvangen van visite. Ook is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen.

Wat is een webinar?

Deze webinar is een interactieve lezing via het internet. Je krijgt een kwartier voor aanvang van de webinar per e-mail een link, waarmee je stapsgewijs naar de webinar wordt geleid. Tijdens en na afloop van de webinar kun je vragen stellen via de chatfunctie.

Deze webinar wordt gegeven door Michel Berendsen, eigenaar en instructeur van de Zwerfhondenschool.

Advies voor een Tikkie

Het ticket voor de webinar is gratis. Na afloop ontvang je per SMS of e-mail een Tikkie waarmee je een zelfgekozen bedrag kunt geven voor het advies dat je tijdens de webinar gekregen hebt. Dat mag, maar hoeft niet.

Tickets

  • Webinar

    Ticket voor webinar "De eerste weken met je adoptiehond"

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel deze activiteit

bottom of page