top of page

ma 26 jun

|

Online

Webinar: Blaffen in de tuin

Het is juni en prachtig weer. Heerlijk om nu in de tuin of op het balkon te genieten, of toch niet? Wat als je hond blaft naar voorbijgangers, vogels, katten of geluiden? In dit webinar leer je hoe je daarmee om kunt gaan.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Webinar: Blaffen in de tuin
Webinar: Blaffen in de tuin

Tijd en locatie

26 jun 2023, 19:00 – 19:45

Online

Gasten

Over

Heerlijk, lekker genieten van het mooie weer in de tuin! Misschien denk je: 'Was dat maar waar!', want helaas ... je hond blaft naar voorbijgangers, vogels, katten, geluiden of andere prikkels?

In dit webinar leer je:

 • waarom je hond dit doet
 • wat dit doet met het stressniveau van je hond
 • waarom je hond mogelijk op steeds meer prikkels reageert
 • wat je kunt doen om te voorkomen dat je hond dit doet
 • hoe je kunt trainen
 • wat je verder kunt doen

Hoe ziet dit webinar eruit?

In dit webinar geef ik ongeveer een half uur uitleg. Daarna kun je vragen stellen, omdat ik het belangrijk vind dat jij met je hond verder kunt!

Mijn naam is Michel Berendsen, eigenaar en kynologisch instructeur van de Zwerfhondenschool en hondengedragstherapeut van Op weg met je hond. Ik vind het ontzettend leuk om webinars te geven, omdat ik hiermee eigenaren uit heel Nederland en Vlaanderen kan helpen. 

Hoe werkt een webinar?

Deelnemen aan mijn webinar is niet moeilijk. Op het ticket staat een link waarmee je kunt deelnemen met je smartphone, tablet of computer. Je hoeft niets te installeren. Kom je er niet uit? Tot één minuut voor aanvang help ik je via de chatfunctie op deze site.

Omdat interactie en jouw aanwezigheid belangrijk is, kun je het webinar niet terugkijken.

Advies voor een Tikkie

Natuurlijk hoop ik dat je tijdens het webinar veel adviezen krijgt waarmee je met je hond aan de slag kunt. Aan het einde van het webinar ontvang je tijdens de presentatie en per e-mail een Tikkie waarmee je een zelfgekozen bedrag kunt geven voor het advies dat je tijdens dit webinar hebt gekregen.

Waarom op deze manier? Allereerst omdat ik het webinar voor jou geef. Het gaat niet alleen om mijn inhoud, maar wat jij er vervolgens mee kunt. Dat bepaalt voor jou de waarde van het webinar. Logisch ook dat je dan zelf mag bepalen wat je het waard vond.

Ten tweede - en dit is de belangrijkste reden - wil ik mijn adviezen via webinars voor iedereen bereikbaar maken, of je nu draagkrachtig bent of niet, of je nu even krap bij kas zit of niet. Op die manier kunnen we elkaar helpen. Ik via de inhoud en jij - als je het kunt missen - via jouw gift, want je begrijpt dat webinars geld en veel (voorbereidings)tijd kosten.

Tickets

 • Webinar

  € 0,00
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel deze activiteit

bottom of page