top of page

wo 30 sep.

|

Online

Webinar: begrijp je uitvallende hond!

Waarom valt je hond uit naar honden, paarden, fietsers of mensen? Veel eigenaren vinden deze vraag lastig te beantwoorden. Dat is jammer, want alleen dan is een hondvriendelijke, langdurige oplossing mogelijk. In deze webinar help ik je met deze vraag en de oplossing.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Webinar: begrijp je uitvallende hond!

Tijd en locatie

30 sep. 2020 19:00 – 20:00

Online

Gasten

Over

Een uitvallende hond is lastig. Veel eigenaren hebben al van alles geprobeerd om het gedrag te verminderen, maar waarom valt je hond eigenlijk uit en hoe voelt hij zich erbij? In deze webinar krijg je antwoord op deze vragen en veel handreikingen.

Een van de deelnemers reageerde na een aantal weken op mijn webinar:

"Zo fijn om te mogen blijven leren. Mijn hond vindt werkverkeer bijvoorbeeld spannend. Wat ik destijds leerde was lijn kort, zelfverzekerd met flinke pas naar en langs verkeer lopen, geen twijfel, geen vertraging en áls mijn hond dan bang was kwam dat door mij....

Ja, I know.... Ik weet nu beter. Geweest is geweest, niet meer terugkijken daarin en in liefde doorrrr...

Nu vanaf een - voor mijn hond - veilige afstand waarbij ze nog relaxt staat te observeren haar de tijd geven. Misschien morgen weer, misschien een stapje dichterbij, of niet, we zien wel.

Op deze manier hebben we het wandelen langs koeien in de wei ook gedaan, dat durfde ze ineens niet meer (de reden is mij wel bekend) en is nu geen probleem meer, mede dankzij de webinar van Zwerfhondenschool! Desensitisatie heet het als ik het goed heb."

Wil je ook zo'n ervaring met je hond en wil je weten wat systematische desensitisatie is? Dan is deze webinar voor jou!

Wat is een webinar?

Deze webinar is een interactieve lezing via het internet. Tijdens en na afloop van de webinar kun je vragen stellen via de chatfunctie. 

Mijn naam is Michel Berendsen, eigenaar en instructeur van de Zwerfhondenschool. Ik vind het ontzettend leuk om webinars te geven, omdat ik hiermee eigenaren uit heel Nederland en Vlaanderen kan helpen. Tijdens de webinars geef ik veel gelegenheid tot het stellen van vragen, omdat ik het belangrijk vind dat jij met jouw hond verder kunt. 

Wat anderen zeggen over mijn webinars:

 • "Nu 3 webinars gevolgd, super leerzaam en persoonlijk advies omdat je altijd vragen tijdens de chat kunt stellen!"
 • "Leerzame webinar met veel persoonlijk advies en mogelijkheid tot 't stellen van vragen."
 • "Vanavond webinar gevolgd en écht zó'n goede uitleg, tips, voorbeeld filmpjes en duidelijke antwoorden op vragen in de chat. Komende weken op de woensdagavond een webinar, aanrader dus."

Hoe werkt een webinar?

Deelnemen aan mijn webinar is niet moeilijk. Op het ticket staat een link waarmee je kunt deelnemen met je smartphone, tablet en computer. Als je voor het eerst deelneemt, moet je een kleine app van GoToMeeting downloaden. Daarna word je automatisch doorgelinkt naar de webinar. Kom je er niet uit? Tot vijf minuten voor aanvang help ik je via de chatfunctie op deze site. 

Advies voor een Tikkie

Natuurlijk hoop ik dat je tijdens de webinar veel adviezen krijgt waarmee je met je hond aan de slag kunt. Na afloop ontvang je per SMS en/of e-mail een Tikkie waarmee je een zelfgekozen bedrag kunt geven voor het advies dat je tijdens de webinar hebt gekregen. 

Waarom op deze manier? Allereerst omdat ik de webinar voor jou geef. Het gaat niet alleen om mijn inhoud, maar wat jij er vervolgens mee kunt. Dat bepaalt voor jou de waarde van de webinar. Logisch ook dat je dan zelf mag bepalen wat je het waard vond.

Ten tweede - en dit is de belangrijkste reden - wil ik mijn adviezen via webinars voor iedereen bereikbaar maken, of je nu draagkrachtig bent of niet, of je nu even krap bij kas zit of niet. Op die manier kunnen we elkaar helpen. Ik via de inhoud en jij - als je het kunt missen - via jouw gift, want je begrijpt dat webinars geld en veel (voorbereidings)tijd kosten.

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

 • Webinar

  € 0,00

  € 0,00

  0

  € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel deze activiteit

bottom of page