top of page

wo 14 okt

|

Webinar

Wat moet ik doen als mijn hond niet komt als ik hem roep?

In deze webinar geef ik antwoord op een vraag van een hondeneigenaar: "Wat moet ik doen als mijn hond niet komt als ik roep?" Heb je ook een vraag waar je graag in een webinar antwoord op wilt, reageer dan via een mail of vul het contactformulier in.

Deze workshop is vol
Bekijk andere evenementen
Wat moet ik doen als mijn hond niet komt als ik hem roep?
Wat moet ik doen als mijn hond niet komt als ik hem roep?

Tijd en locatie

14 okt 2020, 19:00 – 20:00

Webinar

Gasten

Over

In deze webinar bespreek ik de vraag "Wat moet ik doen als mijn hond niet komt als ik hem roep?"

Wat is een webinar?

Deze webinar is een interactieve lezing via het internet. Tijdens en na afloop van de webinar kun je vragen stellen via de chatfunctie.

Mijn naam is Michel Berendsen, eigenaar en instructeur van de Zwerfhondenschool. Ik vind het ontzettend leuk om webinars te geven, omdat ik hiermee eigenaren uit heel Nederland en Vlaanderen kan helpen. Tijdens de webinars geef ik veel gelegenheid tot het stellen van vragen, omdat ik het belangrijk vind dat jij met jouw hond verder kunt.

Wat anderen zeggen over mijn webinars:

  • "Nu 3 webinars gevolgd, super leerzaam en persoonlijk advies omdat je altijd vragen tijdens de chat kunt stellen!"
  • "Leerzame webinar met veel persoonlijk advies en mogelijkheid tot 't stellen van vragen."
  • "Vanavond webinar gevolgd en écht zó'n goede uitleg, tips, voorbeeld filmpjes en duidelijke antwoorden op vragen in de chat. Komende weken op de woensdagavond een webinar, aanrader dus."

Hoe werkt een webinar?

Deelnemen aan mijn webinar is niet moeilijk. Op het ticket staat een link waarmee je kunt deelnemen met je smartphone, tablet en computer. Als je voor het eerst deelneemt, moet je een kleine app van GoToMeeting downloaden. Daarna word je automatisch doorgelinkt naar de webinar. Kom je er niet uit? Tot vijf minuten voor aanvang help ik je via de chatfunctie op deze site.

Advies voor een Tikkie

Natuurlijk hoop ik dat je tijdens de webinar veel adviezen krijgt waarmee je met je hond aan de slag kunt. Na afloop ontvang je per SMS en/of e-mail een Tikkie waarmee je een zelfgekozen bedrag kunt geven voor het advies dat je tijdens de webinar hebt gekregen.

Waarom op deze manier? Allereerst omdat ik de webinar voor jou geef. Het gaat niet alleen om mijn inhoud, maar wat jij er vervolgens mee kunt. Dat bepaalt voor jou de waarde van de webinar. Logisch ook dat je dan zelf mag bepalen wat je het waard vond.

Ten tweede - en dit is de belangrijkste reden - wil ik mijn adviezen via webinars voor iedereen bereikbaar maken, of je nu draagkrachtig bent of niet, of je nu even krap bij kas zit of niet. Op die manier kunnen we elkaar helpen. Ik via de inhoud en jij - als je het kunt missen - via jouw gift, want je begrijpt dat webinars geld en veel (voorbereidings)tijd kosten.

Tickets

  • Webinar

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel deze activiteit

bottom of page