top of page

wo 03 jun

|

Webinar

Wat moet ik doen als mijn hond blaft naar visite?

Elke woensdag van 19.00-19.45 uur bespreek ik een vraag van hondeneigenaren. In deze webinar geef ik antwoord op de vraag: "Wat moet ik doen als mijn hond blaft naar visite?"

Deze workshop is vol
Bekijk andere evenementen
Wat moet ik doen als mijn hond blaft naar visite?
Wat moet ik doen als mijn hond blaft naar visite?

Tijd en locatie

03 jun 2020, 19:00 – 19:45

Webinar

Gasten

Over

In deze webinar bespreek ik de vraag "Wat moet ik doen als mijn hond blaft naar visite?"

Wat is een webinar?

Deze webinar is een interactieve lezing via het internet. Tijdens en na afloop van de webinar kun je vragen stellen via de chatfunctie. Mijn naam is Michel Berendsen, eigenaar en instructeur van de Zwerfhondenschool. Ik vind het ontzettend leuk om webinars te geven, omdat ik hiermee eigenaren uit heel Nederland en Vlaanderen kan helpen. Tijdens de webinars geef ik veel gelegenheid tot het stellen van vragen, omdat ik het belangrijk vind dat jij met jouw hond verder kunt. Wat anderen zeggen over mijn webinars:

  • "Nu 3 webinars gevolgd, super leerzaam en persoonlijk advies omdat je altijd vragen tijdens de chat kunt stellen!"
  • "Leerzame webinar met veel persoonlijk advies en mogelijkheid tot 't stellen van vragen."
  • "Vanavond webinar gevolgd en écht zó'n goede uitleg, tips, voorbeeld filmpjes en duidelijke antwoorden op vragen in de chat. Komende weken op de woensdagavond een webinar, aanrader dus."

Advies voor een Tikkie

Het ticket voor de webinar is gratis. Op dit ticket staat de link waarmee je kunt deelnemen. Na afloop ontvang je per SMS of e-mail een Tikkie waarmee je een zelfgekozen bedrag kunt geven voor het advies dat je tijdens de webinar hebt gekregen. Dat mag, maar hoeft niet. 

Zelf een vraag?

Heb je zelf ook een vraag "Wat moet ik doen als...", stuur dan een berichtje en wie weet wordt jouw vraag een volgende keer behandeld.

Tickets

  • Webinar

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel deze activiteit

bottom of page