top of page

ma 27 apr

|

Webinar

Wat moet ik doen als ik een andere hond tegenkom?

In deze webinar geef ik vanuit allerlei verschillende situaties antwoord op de vraag: "Wat moet ik doen als ik een andere hond tegenkom?"

Deze workshop is vol
Bekijk andere evenementen
Wat moet ik doen als ik een andere hond tegenkom?
Wat moet ik doen als ik een andere hond tegenkom?

Tijd en locatie

27 apr 2020, 13:00 – 14:00

Webinar

Gasten

Over

Veel eigenaren vragen zich af wat ze het beste kunnen doen als ze een andere hond tegenkomen. Twee honden aan de lijn laten spelen met elkaar, is dat verstandig? Of wat doe je als een andere hond op jouw hond afstormt? Deze en andere vragen van de deelnemers beantwoord ik in de webinar.

Wat is een webinar?

Deze webinar is een interactieve lezing via het internet. Je krijgt een kwartier voor aanvang van de webinar per e-mail een link, waarmee je stapsgewijs naar de webinar wordt geleid. Tijdens en na afloop van de webinar kun je vragen stellen via de chatfunctie.

Deze webinar wordt gegeven door Michel Berendsen, eigenaar en instructeur van de Zwerfhondenschool.

Heb je zelf ook een vraag "Wat moet ik doen als...", stuur dan een berichtje en wie weet wordt jouw vraag een volgende keer behandeld.

Advies voor een Tikkie

Het ticket voor de webinar is gratis. Na afloop ontvang je per SMS of e-mail een Tikkie waarmee je een zelfgekozen bedrag kunt geven voor het advies dat je tijdens de webinar gekregen hebt. Dat mag, maar hoeft niet.

Tickets

  • Webinar

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel deze activiteit

bottom of page