top of page

za 23 jan

|

Zwerfhondenschool

Trainingsweekend

Wil je graag dat je hond ontspannen meeloopt tijdens het wandelen, bij je komt als je hem roept, minder bang is voor verkeer of heb je een ander doel? Heb je een adoptiehond uit het buitenland, maar is Didam ver? Dan is een (privé-)trainingsweekend inclusief overnachting met ontbijt de uitkomst.

Helaas, de tickets zijn uitverkocht
Andere activiteiten
Trainingsweekend
Trainingsweekend

Tijd en locatie

23 jan 2021, 15:00 – 24 jan 2021, 16:30

Zwerfhondenschool, Baarleweg, 6941 Didam, Netherlands

Gasten

Over

Een trainingsweekend bij de Zwerfhondenschool is uitermate geschikt als je in een korte, intensieve periode met je hond wilt werken aan het bereiken van een bepaald doel én ook nog eens de prachtige natuur in de Liemers wilt ontdekken. Kom je van ver, dan is dit de ideale manier om toch bij de Zwerfhondenschool, de specialist voor adoptiehonden uit het buitenland, te trainen. Maak naast de trainingen heerlijke wandelingen in de Montferlandse bossen of aan de uiterwaarden van de Nederrijn. 

Hoe ziet een trainingsweekend eruit?

Vooraf

Nadat je je hebt aangemeld voor het trainingsweekend, krijg je een inschrijfformulier waarop je alle belangrijke informatie van je hond en het doel doorgeeft.

Op basis van dit formulier neem ik telefonisch contact met je op om een op maat programma voor jou en je hond vast te stellen. De trainingen zijn privé, tenzij een klein groepje juist gewenst is om het doel te bereiken. Je krijgt per e-mail een uitgewerkt programma en vaak ook al wat voorwerk.

Het weekend

Voordat je met je hond afreist naar de omgeving van Didam, doe je het rustig aan. Om 15.00 uur kun je inchecken in hotel Campanile in Zevenaar. Het hotel is goed bereikbaar vanwege zijn ligging aan de A12. Gelukkig zijn er in de omgeving ook wandelmogelijkheden. 

Nadat je bent ingecheckt en even bent gesetteld, beginnen we met het samengestelde programma. Aan de slag met je hond dus! Na een korte evaluatie heb je de gelegenheid om te eten en te overnachten.

Op zondagochtend staat er een ontbijt voor je klaar in het hotel. Uiterlijk 10.30 uur gaan we weer aan de slag met trainen, ontspanning en hersenwerk. Rond 16.00 uur evalueren we het trainingsweekend en krijg je tips mee om verder aan je doel te werken.

Naderhand

Natuurlijk ga je na het trainingsweekend in je eigen omgeving aan de slag. Het is logisch dat je dan nog een aantal vragen hebt. Daarom krijg je nog twee weken online begeleiding met artikelen, instructievideo's, videobegeleiding via een besloten Facebookgroep en een chat-spreekuur op donderdagavond van 19.00-20.00 uur.

Inclusief

Het trainingsweekend kost €185,- en is inclusief:

 • Het op maat samengestelde trainingsprogramma aan de hand van het inschrijfformulier en het telefoongesprek.
 • Overnachting in Campanile of - indien Campanile geen beschikbaarheid meer heeft - een soortgelijk hotel voor twee personen en hond, inclusief ontbijt. Bij meer personen wordt er een meerprijs gerekend. Deze overnachting met ontbijt wordt voor jullie geregeld. Hier hoef je geen contact over op te nemen met het hotel.
 • Twee weken nazorg met online begeleiding.

Wanneer kun je meedoen?

 • Je gaat akkoord met de huisregels en voorwaarden van de Zwerfhondenschool.
 • Je kiest dus voor een welzijngsgerichte aanpak zonder straf (dus geen fysieke correcties, geen "Foei", "Nee", niet rukken aan de lijn, etc.).
 • Je hond heeft geen last van wagenziekte.
 • Je hond kan gedurende korte tijd alleen blijven in de auto en/of in de hotelkamer. In de ontbijtruimte van hotel Campanile worden geen honden toegelaten.
 • Je hond is aangelijnd aan een tuig of platte halsband.

Meer informatie

Ik kan me voorstellen dat je voor het inschrijven meer informatie wilt. Neem gerust op via e-mail, het contactformulier, Whatsapp of telefoon. Na bestellen is annuleren niet meer mogelijk. Het is wel mogelijk om na het bestellen voor meer dan twee deelnemers te reserveren.

 

Ik verheug me erop om met jullie aan de slag te gaan.

Met vriendelijke groet,

Michel Berendsen

Eigenaar en instructeur van de Zwerfhondenschool

Tickets

 • Traingsweekend

  Dit ticket is voor het trainingsweekend van 23-24 januari 2021.

  € 185,00
  Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel deze activiteit

bottom of page