top of page

Moment naar keuze

|

Challenge

Rustiger wandelen met je uitvallende hond

Wandelen met je uitvallende hond? Dat kan behoorlijk pittig zijn. In deze challenge krijg je 5 dagen lang elke dag een e-mail met adviezen en oefeningen om rustiger te wandelen. Daarnaast kun je al je vragen stellen en oefeningen laten zien. Start op het moment dat jou uitkomt.

Deze workshop is vol
Bekijk andere evenementen
Rustiger wandelen met je uitvallende hond
Rustiger wandelen met je uitvallende hond

Tijd en locatie

Moment naar keuze

Challenge

Gasten

Over

Wandelen met je uitvallende hond is vaak niet eenvoudig. Je bent voortdurend op je hoede. In deze challenge word je uitgedaagd om in vijf dagen rustiger met je hond te wandelen. Vanaf de door jou aangegeven datum ontvang je 5 dagen een e-mail met adviezen en oefeningen om mee aan de gang te gaan. Bij elke e-mail zit een video met uitleg of een demonstratie van een oefening. Heb je vragen of wil je een oefening via een video laten zien, omdat je niet zeker weet of je deze goed uitvoert? Dat kan op de Zwerfhondenschool Facebook Club.

Dag 1: voorkomen is beter

Op deze dag krijg je tips om je wandelingen zo in te richten dat je het uitvallen zoveel mogelijk kunt voorkomen.

Dag 2: 'Feestje!'

Een feestelijke oefening om in te zetten als een andere hond passeert die je niet kunt ontwijken.

Dag 3: 'Snuffel!'

Een oefening om je hond af te leiden van een andere hond en te kalmeren met snuffelen. Uiteindelijk heb je hier zelfs geen voer meer voor nodig.

Dag 4: markeerwoord

Op donderdag leer je hoe je je hond de betekenis van een markeerwoord (of clicker) kunt aanleren. Dit is ter voorbereiding op de oefening van vrijdag.

Dag 5: kijken, meenemen, belonen

Je hond ziet een andere hond en is een kort moment stil. Hoe kun je dat belonen en je hond vervolgens meenemen voordat hij gaat uitvallen? Dat leer je op deze laatste dag.

Start

Na je betaling ontvang je een bevesting van je deelname aan de challenge. Binnen maximaal 3 werkdagen krijg je de startmail van de challenge. De overige e-mails ontvang je de dagen daarna of vanaf het startmoment dat je zelf hebt ingevuld.

Tickets

  • Rustiger wandelen

    Dit ticket hoort bij de challenge 'Rustiger wandelen met je uitvallende hond'

    € 15,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel deze activiteit

bottom of page