top of page

Moment naar keuze

|

Challenge

Relaxter bezoek ontvangen in 1 maand

Blaft je hond naar bezoek, stormt hij op je vrienden of familie af als ze bewegen of kruipt hij in een hoekje? In deze challenge breng je met je hond in één maand verbetering aan.

Deze workshop is vol
Bekijk andere evenementen
Relaxter bezoek ontvangen in 1 maand
Relaxter bezoek ontvangen in 1 maand

Tijd en locatie

Moment naar keuze

Challenge

Gasten

Over

Gromt of blaft je hond naar bezoek? Dan is dat op z'n minst vervelend. Maar het kan zelfs tot bijtincidenten leiden. En dat wil je je jezelf, je hond en vooral ook je visite niet aandoen. 

In deze challenge krijg je na inschrijving vijf e-mails waarmee je aan de slag kunt. En dat doe je niet alleen. Je kunt je vragen stellen via de Zwerfhondenschool Facebook Club

In de e-mails komen de volgende onderwerpen aan bod.

Startmail: waarom doet je hond dit?

In deze startmail help ik je te ontdekken waarom je hond reageert op visite en hoe hij zich voelt als er visite binnenkomt. Belangrijk voor het vervolg, want als je weet waarom, kun je hierna de juiste dingen doen.

Week 1: veilige plek

Eén dag na de startmail met achtergrondinformatie ga je al aan de slag. Je gaat deze week een veilige plek creëren, waarmee je een veilige situatie voor je hond, bezoek en jou in huis creëert. Heb je het ervoor over om in je huis wat aanpassingen te doen? Fijn, want dat is vaak wel nodig.

Week 2: voorspellers

Veel honden reageren al vóórdat bezoek binnenkomt, bijvoorbeeld op de bel.  De bel is dan een voorspeller: je hond heeft geleerd dat de bel betekent dat er (vreemde) mensen binnenkomen. Via deze e-mail ga je aan de slag met deze en andere voorspellers, zodat je hond niet meer op de bel en andere voorspellers zal reageren met bijvoorbeeld blaffen.

Week 3: bel = veilige plek

Je leert je hond om op de bel naar de bench, afgesloten ruimte met hekjes of een andere kamer te gaan, zodat je een veilige situatie creëert en niet met je hond bezig hoeft te zijn als je je bezoek ontvangt.

Week 4: trainen met bezoek

In deze e-mail krijg je tips hoe je kunt trainen met bezoek. Met deze trainingstips kun je een tijdje vooruit, zodat je de komende periode echt resultaat kunt gaan boeken.

Durf je de challenge aan en wil je onder mijn begeleiding hard aan de slag? Meld je dan nu aan. Binnen drie werkdagen ontvang je de startmail.

Met vriendelijke groet,

Michel Berendsen

Zwerfhondenschool

Tickets

  • Relaxter bezoek ontvangen

    Dit ticket hoort bij de challenge 'Relaxter bezoek ontvangen in 1 maand'.

    € 9,95

Totaal

€ 0,00

Deel deze activiteit

bottom of page