top of page

ma 24 jan

|

Challenge

Relaxter bezoek ontvangen in 1 maand

Waren de feestdagen erg moeilijk voor jou en je hond? Blaft je hond naar bezoek, stormt hij op je vrienden of familie af als ze bewegen of kruipt hij in een hoekje? In deze challenge breng je met je hond in 1 maand verbetering aan.

Deze workshop is vol
Bekijk andere evenementen
Relaxter bezoek ontvangen in 1 maand
Relaxter bezoek ontvangen in 1 maand

Tijd en locatie

24 jan 2022, 09:00

Challenge

Gasten

Over

Gromt of blaft je hond naar bezoek? Dan is dat op z'n minst vervelend. Maar het kan zelfs tot bijtincidenten leiden. En dat wil je je jezelf, je hond en vooral ook je visite niet aandoen. 

In deze challenge krijg je vanaf 24 januari e-mails waarmee je aan de slag kunt. En dat doe je niet alleen. Je kunt je vragen stellen via de Zwerfhondenschool Facebook Club. Ik help je daar graag verder op weg en bovendien kun je met andere deelnemers en eigenaren van een buitenlandse hond ervaringen uitwisselen.

In de e-mails komen de volgende onderwerpen aan bod.

Zondag 23 januari: waarom doet je hond dit?

In deze startmail help ik je te ontdekken waarom je hond reageert op visite en hoe hij zich voelt als er visite binnenkomt. Belangrijk voor het vervolg, want als je weet waarom, kun je hierna de juiste dingen doen.

Maandag 24 januari: veilige haven

Eén dag na de startmail met achtergrondinformatie ga je al aan de slag. Je gaat deze week een veilige haven creëren, waarmee je een veilige situatie voor je hond, bezoek en jou in huis creëert en een plek waar je hond zich ook veilig voelt. Heb je het ervoor over om in je huis wat aanpassingen te doen? Fijn, want dat is vaak wel nodig.

Maandag 31 januari: voorspellers

Veel honden reageren al vóórdat bezoek binnenkomt, bijvoorbeeld op de bel.  De bel is dan een voorspeller: je hond heeft geleerd dat de bel betekent dat er (vreemde) mensen binnenkomen. Via deze e-mail ga je aan de slag met deze en andere voorspellers, zodat je hond niet meer op de bel en andere voorspellers zal reageren met bijvoorbeeld blaffen.

Maandag 7 februari: bel = veilige haven

In plaats van blaffen als de bel gaat, kun je je hond ook leren om op de bel naar de bench, mand of een andere kamer te gaan. Dat kan natuurlijk heel makkelijk zijn. Je hoeft je hond dan niet met moeite naar zijn veilige haven te laten gaan als de bel gaat.

Maandag 14 februari: trainen met bezoek

In deze e-mail krijg je tips hoe je kunt trainen met bezoek. Met deze trainingstips kun je een tijdje vooruit, zodat je de komende periode echt resultaat kunt gaan boeken.

Durf je de challenge aan en wil je vanaf 24 januari onder mijn begeleiding hard aan de slag? Meld je dan nu aan.

Met vriendelijke groet,

Michel Berendsen

Zwerfhondenschool

Tickets

  • Relaxter bezoek ontvangen

    Dit ticket hoort bij de challenge 'Relaxter bezoek ontvangen in 1 maand'.

    € 9,95
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel deze activiteit

bottom of page