top of page

za 17 jul

|

Online

Presentatie KynoCongres 2.0

Dit jaar mag ik spreken op het online KynoCongres 2.0. In mijn presentatie voor professionals besteed ik aandacht aan het verleden van adoptiehonden uit het buitenland, welke behoeften ze hebben en hoe jij op de behoeften van hond en eigenaar kunt inspelen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Presentatie KynoCongres 2.0
Presentatie KynoCongres 2.0

Tijd en locatie

17 jul 2021, 11:30

Online

Over

Een hond kan je leven veranderen. Een uitspraak die ons als professional allemaal wel in min of meerdere mate bekend voorkomt. Voor mij betekende de komst van Red een omslag in mijn leven. Red is een adoptiehond uit Roemenië en al snel merkte ik dat hij andere behoeften had dan mijn eerdere hond, een Yorkshire Terriër van een nette fokker. Op de hondenschool kwam hij ook niet uit de verf en ik vond daar niet alle antwoorden om hem een prettig leven te geven. Ik werd nieuwsgierig hoe ik hem kon helpen en mijn jeugdpassie ontvlamde: ik werd kynologisch instructeur en begon de studie gedragstherapie. Ook merkte ik dat andere adoptanten met hetzelfde probleem zaten. Ik begon na te denken over een speciale hondenschool voor adoptiehonden uit het buitenland en in 2019 startte ik de Zwerfhondenschool met een uniek concept, dat nog steeds meebeweegt met de behoeften van eigenaar en hond.

In mijn presentatie op het Kynocongres 2.0 besteed ik aandacht aan het verleden van adoptiehonden uit het buitenland, welke behoeften ze hebben en hoe jij als professional op de behoeften van hond en eigenaar kunt inspelen.

Het Kynocongres 2.0 is gratis!

Deel deze activiteit

bottom of page