top of page

di 27 dec

|

Online

Oud & nieuw challenge

De feestdagen komen eraan! Een gezellige tijd voor het hele gezin, maar ook een periode om leuke dingen met je hond te doen. In deze challenge krijg je een rubberen bal en 5 oefeningen voor de dagen tussen kerst en oud en nieuw.

Deze workshop is vol
Bekijk andere evenementen
Oud & nieuw challenge
Oud & nieuw challenge

Tijd en locatie

27 dec 2022, 08:00

Online

Gasten

Over

De feestdagen komen eraan! Een gezellige tijd voor het hele gezin. En hoe leuk is het om samen met je hond iets te doen tijdens deze vrije dagen? Daarom hebben  Alprovi Sport en spel voor dieren en de Zwerfhondenschool deze Oud & nieuw challenge bedacht.

Wat houdt de challenge in?

Voor deze challenge sturen we je een mooie rubberen bal toe van 10 cm doorsnee. Daarbij krijg je van 27 december t/m 31 december elke dag per e-mail een oefening om met je hond te doen: van een snuffelspel tot je hond vooruit sturen. De oefeningen worden stap voor stap uitgelegd in tekst en/of een video.

De oefeningen zijn niet alleen leuk, maar ook nuttig. Ze versterken de band tussen jou en je hond en je kunt ze gebruiken ter afleiding van vuurwerk. 

Heb je vragen over een oefening of wil je laten zien wat je kunt? Meld je dan aan op de Zwerfhondenschool Facebook Club en plaats daar je bericht.

Wat kun je winnen?

Zet een video van de oefening met jouw hond op de Zwerfhondenschool Facebook Club en maak kans op het leuke boekje Doggietaal van Lili Chin.

De Zwerfhondenschool Facebook Club is voor deze challenge ook beschikbaar als je geen hond uit het buitenland hebt.

Kosten

De challenge van 27 t/m 31 december met 5 oefeningen kost €17,50 inclusief de rubberen bal (t.w.v. €8,15) en inclusief verzendkosten.

In verband met het opsturen van de bal is inschrijven mogelijk tot en met dinsdag 20 december.

Let op: verzending alleen binnen Nederland.

Tickets

  • Oud & nieuw challenge

    Challenge, inclusief rubberen bal

    € 17,50
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel deze activiteit

bottom of page