top of page

za 25 sep

|

Didam

Open dag voor hondenprofessionals

Op deze gevarieerde dag leer je hoe je in een afwisselend programma hoe je met je bedrijf kunt aansluiten op de behoeften van de buitenlandse hond en de eigenaar.

Deze workshop is vol
Bekijk andere evenementen
Open dag voor hondenprofessionals
Open dag voor hondenprofessionals

Tijd en locatie

25 sep 2021, 11:00 – 16:00

Didam, Baarleweg, 6941 Didam, Netherlands

Gasten

Over

Op deze afwisselende dag op de Zwerfhondenschool in Didam leer je hoe je met je bedrijf kunt aansluiten op de behoeften van de adoptiehond uit het buitenland. 

10.30-11.00 uur Inloop

11.00-12.30 uur: theorieles De eerste weken met je adoptiehond uit het buitenland

In dit blok geef ik een theorieles over de eerste weken met je adoptiehond uit het buitenland. Deze theorieles is vergelijkbaar met de les die ik online aan mijn cursisten geef.

12.30-13.15 uur Lunchen met adoptanten

Tijdens de goed verzorgde lunch ga je in gesprek met adoptanten van adoptiehonden uit het buitenland. Wat zijn hun ervaringen met hun hond? Waar lopen zij tegenaan? Welke hulp van professionals hebben ze nodig? Stel meteen je vragen.

13.30-14.30 uur Live les

Kijk live mee met de praktijkles aan eigenaren.

14.45-16.00 uur: theorieles Stress bij adoptiehonden uit het buitenland

In dit blok geef ik een theorieles over stress bij adoptiehonden uit het buitenland. Deze theorieles is vergelijkbaar met de les die ik online aan mijn cursisten geef.

16.00-17.00 uur: borrel

Tijdens de borrel is er volop gelegenheid om onderling van gedachten te wisselen over alles wat vandaag aan de orde is geweest, te netwerken en vragen te stellen. Wil je graag met me samenwerken, schiet me dan zeker even aan.

Kosten

De kosten van deze open dag zijn €15,- voor de lunch en een kleine attentie voor de deelnemende cursisten.

Locatie

Het trainingsveld van de Zwerfhondenschool is aan de Baarleweg in Didam. Na ongeveer 300 meter vind je aan de linkerkant een onverharde parkeerplaats om je auto te parkeren. Ongeveer 100 meter verderop is aan de rechterkant de ingang bij het bordje van de Zwerfhondenschool.

Tickets

  • Open dag voor professionals

    € 15,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel deze activiteit

bottom of page