top of page

wo 01 jul

|

Webinar

Mijn 5 grootste inzichten in de opvoeding van mijn adoptiehond uit het buitenland

Deze webinar is anders dan alle andere. Ik deel de wijze waarop ik mijn eigen hond opvoedt en welke inzichten ik hierdoor heb gekregen. Als kynologisch instructeur maak ik ook de vertaalslag naar jou en jouw hond. Elke hond is anders, maar ik weet zeker dat ik ook jou hiermee kan helpen.

Deze workshop is vol
Bekijk andere evenementen
Mijn 5 grootste inzichten in de opvoeding van mijn adoptiehond uit het buitenland
Mijn 5 grootste inzichten in de opvoeding van mijn adoptiehond uit het buitenland

Tijd en locatie

01 jul 2020, 19:00 – 20:00

Webinar

Gasten

Over

Een webinar over mijn vijf grootste inzichten... Ik vind het spannend en tegelijkertijd ook superleuk om te delen hoe ik mijn eigen hond opvoedt. En net als een pedagoog die in zijn privéleven fouten maakt bij de opvoeding van zijn eigen kind, heb ik ook ik dingen gedaan die ik bij nader inzien anders zou doen.

Misschien ken je dat gevoel ook wel: dat zou ik nu nooit meer zo doen! Dat is niet iets om je voor te schamen, maar juist om jezelf een compliment te geven. Je hebt geleerd van wat je hebt gedaan. Je hebt je hond beter leren kennen. Je hebt misschien literatuur gelezen of een hondendeskundige ingeschakeld. Jij en je hond zijn samen gegroeid. 

Een deel van mijn inzichten gaat over twijfel, schaamte en gevoeligheid voor wat anderen vinden. Niet ongewoon, maar wel onterecht. Een ander deel is meer praktisch gericht op do's en don'ts. Het zou fantastisch zijn als jij tijdens de webinar ook jouw inzichten deelt. Zo kunnen we met z'n allen leren.

Wat is een webinar?

Deze webinar is een interactieve lezing via het internet. Tijdens en na afloop van de webinar kun je vragen stellen en jouw inzichten delen via de chatfunctie. Mijn naam is Michel Berendsen, eigenaar en instructeur van de Zwerfhondenschool. Ik vind het ontzettend leuk om webinars te geven, omdat ik hiermee eigenaren uit heel Nederland en Vlaanderen kan helpen. Tijdens de webinars geef ik veel gelegenheid tot het stellen van vragen, omdat ik het belangrijk vind dat jij met jouw hond verder kunt. Wat anderen zeggen over mijn webinars:

  • "Nu 3 webinars gevolgd, super leerzaam en persoonlijk advies omdat je altijd vragen tijdens de chat kunt stellen!"
  • "Leerzame webinar met veel persoonlijk advies en mogelijkheid tot 't stellen van vragen."
  • "Vanavond webinar gevolgd en écht zó'n goede uitleg, tips, voorbeeld filmpjes en duidelijke antwoorden op vragen in de chat. Komende weken op de woensdagavond een webinar, aanrader dus."

Hoe werkt een webinar?

Deelnemen aan mijn webinar is niet moeilijk. Op het ticket staat een link waarmee je kunt deelnemen met je smartphone, tablet en computer. Als je voor het eerst deelneemt, moet je een kleine app van GoToMeeting downloaden. Daarna word je automatisch doorgelinkt naar de webinar. Kom je er niet uit? Tot vijf minuten voor aanvang help ik je via de chatfunctie op deze site.

Advies voor een Tikkie

Natuurlijk hoop ik dat je tijdens de webinar veel adviezen krijgt waarmee je met je hond aan de slag kunt. Na afloop ontvang je per SMS en/of e-mail een Tikkie waarmee je een zelfgekozen bedrag kunt geven voor het advies dat je tijdens de webinar hebt gekregen. 

Waarom op deze manier? Allereerst omdat ik de webinar voor jou geef. Het gaat niet alleen om mijn inhoud, maar wat jij er vervolgens mee kunt. Dat bepaalt voor jou de waarde van de webinar. Logisch ook dat je dan zelf mag bepalen wat je het waard vond.

Ten tweede - en dit is de belangrijkste reden - wil ik mijn adviezen via webinars voor iedereen bereikbaar maken, of je nu draagkrachtig bent of niet, of je nu even krap bij kas zit of niet. Op die manier kunnen we elkaar helpen. Ik via de inhoud en jij - als je het kunt missen - via jouw gift, want je begrijpt dat webinars geld en veel (voorbereidings)tijd kosten.

Tickets

  • Webinar

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel deze activiteit

bottom of page