top of page

ma 11 okt

|

Online

Kick-off webinar: leer je hond alleen zijn (1)

Heeft je hond moeite met alleen zijn? Dan is dit het moment om met je hond aan de slag te gaan. Een gratis kick-off webinar met 5 handige tips en 20% korting op de online cursus 'Moeite met alleen zijn'. Mooier gaat het niet worden.

Deze workshop is vol
Bekijk andere evenementen
Kick-off webinar: leer je hond alleen zijn (1)
Kick-off webinar: leer je hond alleen zijn (1)

Tijd en locatie

11 okt 2021, 21:30 – 12 okt 2021, 01:30

Online

Over

In dit gratis kick-off webinar krijg je 5 handige tips om je hond te leren om alleen te zijn. De laatste 10 minuten is er volop gelegenheid om je vragen te stellen via de chatfunctie en krijg je 20% korting op de online cursus Moeite met alleen zijn. Ga samen met je hond met de online cursus aan de slag én stel een half jaar al je vragen via de chat. Een mooier moment om met dit probleem te starten is er niet.

Wat is een webinar?

Dit webinar is een interactieve lezing via het internet. Tijdens en na afloop van het webinar kun je vragen stellen via de chatfunctie.

Mijn naam is Michel Berendsen, eigenaar en instructeur van de Zwerfhondenschool. Ik vind het ontzettend leuk om webinars te geven, omdat ik hiermee eigenaren uit heel Nederland en Vlaanderen kan helpen. Tijdens de webinars geef ik veel gelegenheid tot het stellen van vragen, omdat ik het belangrijk vind dat jij met jouw hond verder kunt.

Hoe werkt een webinar?

Deelnemen aan mijn webinar is niet moeilijk. Op het ticket staat een link waarmee je kunt deelnemen met je smartphone, tablet of computer. Je hoeft niets te installeren. Kom je er niet uit? Tot één minuut voor aanvang help ik je via de chatfunctie op deze site. 

Je kunt het webinar niet terugkijken. De korting ontvang je bij deelname aan het webinar.

Tickets

  • Kick-off webinar

    Ticket voor kick-off webinar 'Leer je hond alleen zijn'

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel deze activiteit

bottom of page