top of page

do 30 apr

|

Webinar

Een Corona-adoptiehond? - "Leuk, maar ook verstandig?"

Een hond kan je in deze bizarre coronacrisis veel gezelligheid geven. Maar is het ook verstandig? Ik stel je in deze webinar een aantal vragen, zodat je een afgewogen keuze kunt maken of je écht een adoptiehond uit het buitenland wilt.

Deze workshop is vol
Bekijk andere evenementen
Een Corona-adoptiehond? - "Leuk, maar ook verstandig?"
Een Corona-adoptiehond? - "Leuk, maar ook verstandig?"

Tijd en locatie

30 apr 2020, 19:00 – 20:00

Webinar

Gasten

Over

In deze webinar leer je wat er mogelijk komt kijken bij de opvoeding en verzorging van een adoptiehond uit het buitenland, zowel tijdens als na de coronacrisis. Aan de hand van een aantal vragen maak je je eigen afweging of je echt zo'n schattige hond wilt en wat de mogelijkheden zijn om een hond te adopteren. Zo krijg je minder snel spijt van de beslissing die je maakt.

Wat is een webinar?

Deze webinar is een interactieve lezing via het internet. Je krijgt een kwartier voor aanvang per e-mail een link, waarmee je stapsgewijs naar de webinar wordt geleid. Tijdens en na afloop van de webinar kun je vragen stellen via de chatfunctie.

Deze webinar wordt gegeven door Michel Berendsen, eigenaar en instructeur van de Zwerfhondenschool.

Advies voor een Tikkie

Het ticket voor de webinar is gratis. Na afloop ontvang je per SMS of e-mail een Tikkie waarmee je een zelfgekozen bedrag kunt geven voor het advies dat je tijdens de webinar gekregen hebt. Dat mag, maar hoeft niet.

Tickets

  • Webinar

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel deze activiteit

bottom of page