top of page

Moment naar keuze in januari

|

Online en op locatie

Doorzetterstraject

Werk een half jaar onder professionele begeleiding aan probleemgevend gedrag van je hond. We halen alles uit de kast voor verbetering. Dit traject is voor de echte doorzetter!

Deze workshop is vol
Bekijk andere evenementen
Doorzetterstraject
Doorzetterstraject

Tijd en locatie

Moment naar keuze in januari

Online en op locatie

Over

Eigenlijk loop je al langer met een probleem met je hond.  Het is lastig en vervelend, zowel voor jou als voor je hond. Je hebt misschien al van alles geprobeerd, maar niets hielp écht. Het is tijd om door te pakken. Het is tijd voor een goed voornemen. Maak 2023 plezieriger voor jou, je hond en je omgeving met dit doorzetterstraject.

Voor wie?

Dit traject is voor echte doorzetters. Je wordt een half jaar professioneel begeleid om met jouw hond aan het probleem te werken. In dit intensieve traject krijg je meer inzicht, aanwijzingen en adviezen om beter met de situatie om te gaan en het probleemgevend gedrag te verminderen. 

Programma

Januari:

 • Eerste hulp bij je hond. We beginnen met een videogesprek van een kwartier. Daarin bespreken we het probleem en de reden waarom je mogelijk deel wilt nemen aan het doorzetterstraject. Ook krijg je eerste adviezen om het het probleem om te gaan. Dit gesprek is vrijblijvend. Je kunt je hiervoor nu al inschrijven
 • Intakeformulier. Ga je door, dan vul je een uitgebreid intakeformulier in, zodat een compleet beeld ontstaat van het probleem, je hond en jou/jullie.
 • RED persoonlijkheidstest. In deze test krijgen we inzicht in de Reacties, Eigenschappen en Drijfveren van je hond. Je krijgt een op papier uitgewerkt rapport met adviezen mee. Deze test is op de Zwerfhondenschool in Didam. We maken een individuele afspraak.
 • Consult aan huis. Ik kom ongeveer één uur aan huis om samen met jou en je hond een stukje in je eigen omgeving te wandelen en het probleem verder te bespreken. Jij kunt je verhaal kwijt en ik stel een aantal aanvullende vragen op basis van het inschrijfformulier.

Februari:

 • Behandelplan. Op basis van het intakeformulier, de RED persoonlijkheidstest en het consult aan huis ontvang je een behandelplan. Hierin is uitgewerkt wat er aan de hand is, de oorzaken daarvan en wat je eraan kunt doen. 
 • Videogesprek. In een videogesprek van een uur bespreken we het behandelplan.

Maart tot en met juni:

 • Online Q&A's. Elke twee weken kun je op zaterdag van 15.00-16.00 uur een Q&A volgen waarin je al je vragen kunt stellen. Ook komen er onderwerpen aan bod zoals lichaamstaal, stress, angst en agressie. De groepssamenstelling is steeds hetzelfde. We creëren een veilige sfeer, zodat iedereen zijn vragen durft te stellen.
 • Drie lessen op de hondenschool. Bij dit traject horen drie lessen met je hond op de Zwerfhondenschool op vrijdag of zaterdag. Deze lessen duren een half uur tot drie kwartier. Woon je ver weg? Dan kunnen we de drie lessen in één dag plannen. 
 • Tussentijds videogesprek. In een tussentijds videogesprek bespreken we hoe het gaat en kun je al je persoonlijke vragen stellen. 
 • Eindgesprek. In juni plannen een online eindgesprek. Hierin bespreken we de laatste punten en krijg je adviezen mee voor de toekomst.

Wat wordt er van je verwacht?

Als echte doorzetter doorloop je het hele programma. Alleen de Q&A's zijn vrijwiliig. Je past je situatie aan en oefent met je hond. Binnen het gezin zitten jullie op één lijn en gaan jullie allemaal voor een liefdevolle opvoeding zonder straf en mondelinge en lichamelijke correcties. Iedereen in het gezin oefent met de hond (behalve kleine kinderen natuurlijk). Veiligheid voor jou, je gezin, je hond en de omgeving vind je heel belangrijk. Afhankelijk van het probleem vraagt het van januari tot en met juni per week 4 tot 8 uur inspanning.

Dit complete programma kost €797,-. Dat is nog geen €32,- per week. Een half jaar privélessen op een hondenschool kost meer. 

Heb je er moeite mee om het bedrag in één keer te betalen, dan mag dat in twee termijnen van €398,50. 

Ja, ik wil starten!

Schrijf je dan nu vrijblijvend in voor Eerste hulp bij je hond. Dan spreek ik je op het door jou gekozen moment op dinsdagavond. Ik verheug me erop!

Tickets

 • Doorzetterstraject

  € 797,00
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel deze activiteit

bottom of page