top of page

vr 15 okt

|

Didam

Dierenartstraining

Is je hond bang voor de dierenarts en levert elk bezoek jou en je hond veel stress op? De Zwerfhondenschool heeft samen met fear free dierenartsenpraktijk Mijn Dierenarts Arnhem deze dierenartstraining met drie praktijklessen en een bezoek aan de dierenartsenpraktijk ontwikkeld.

Deze workshop is vol
Bekijk andere evenementen
Dierenartstraining
Dierenartstraining

Tijd en locatie

15 okt 2021, 19:00

Didam, Baarleweg, 6941 Didam, Netherlands

Gasten

Over

Gun je je hond en jezelf meer rust bij de dierenarts? Doe dan mee aan deze cursus. De training bestaat uit drie groepslessen (met maximaal 4 honden) aan de Baarleweg in Didam én een bezoek aan Mijn Dierenarts Arnhem

In de lessen op vrijdag 15, 22 en 29 oktober van 19.00-19.45 uur werken we met de bijzondere en weinig gegeven trainingsmethode SATS, afleiding, TTouch (een vorm van bewuste aanraking) en praktische oefeningen. Na de derde les maken we een op maat gemaakt plannetje voor jou en je hond om op 6 november (datum onder voorbehoud) een bezoek van 15 minuten aan Mijn Dierenarts te brengen. Het tijdstip van bezoek wordt in overleg met jou bepaald.

Wanneer kun je aan deze cursus deelnemen?

 • Als je (zonder onverwachte omstandigheden) alle lessen mee kunt doen.
 • Als je al eerder minimaal één les bij de Zwerfhondenschool hebt gevolgd. Is dat niet het geval, neem dan contact op. We plannen dan eerst een introductieles (privé).
 • Als je hond niet angstig is en/of uitvalt naar andere honden en mensen. Is dit wel het geval, neem dan contact op om de mogelijkheden voor een privé-dierenartstraining te bespreken.
 • Als je hond is gevaccineerd/getiterd en een vaccinatie tegen kennelhoest heeft gehad.

Kosten

De kosten voor deze groepscursus zijn €82,50.

Is het voor je hond niet mogelijk om in een groep deel te nemen, neem dan met mij contact op. De kosten zijn voor de soortgelijke privétraining met lessen van een half uur zijn €127,50.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op.

Schema


 • 45 minuten

  Dierenartstraining 1

  Baarleweg, Didam

 • 45 minuten

  Dierenartstraining 2

  Baarleweg, Didam
Nog 2 items beschikbaar

Tickets

 • Dierenartstraining

  € 82,50

Totaal

€ 0,00

Deel deze activiteit

bottom of page