top of page

za 21 mei

|

Hotel Schimmel

De buitenlandse hond op jouw hondenschool

Honden uit het buitenland hebben een andere achtergrond dan honden uit een nestje van een fokker. Zij en hun begeleiders hebben vaak ook andere behoeften. Hoe speel je daar als hondenschool goed op in?

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
De buitenlandse hond op jouw hondenschool
De buitenlandse hond op jouw hondenschool

Tijd en locatie

21 mei 2022, 14:00 – 22 mei 2022, 17:00

Hotel Schimmel, Stationsweg Oost 243, 3931 EP Woudenberg, Netherlands

Over

Honden uit het buitenland hebben een andere achtergrond dan honden uit een nestje van een fokker. Zij en hun begeleiders hebben vaak ook andere behoeften. Terwijl sommige buitenlandse honden en hun begeleiders in eerste instantie prima in een puppygroep passen, zijn er ook honden waarbij dat niet de beste optie is. 

Hoe bied je als hondenschool het beste voor de buitenlandse hond en begeleider? En hoe en wanneer verwijs je door? Waar moet je extra op letten? En hoe ga je om met een extreem angstige hond? Hoe bewaak je het welzijn van hond en begeleider? In deze lezing komen deze vragen aan bod.

Ik mag tijdens de ALV van O&O deze lezing geven. Meningen over het al dan niet adopteren van buitenlandse honden wordt achterwege gelaten. Waar het om gaat, is dat we professionals de beste hulp bieden aan begeleiders van buitenlandse honden in Nederland.

Deel deze activiteit

bottom of page