top of page

ma 25 jan

|

Webinar

De avondklok webinar marathon

Negen uur. Het is stil op straat. De avondklok is ingegaan. Een mooi moment om in rust bij te leren over je hond. In deze marathon van drie webinars, een online adviesuur en begeleiding via Facebook komt dat wel goed. We starten elke avond om 20.30 uur.

Deze workshop is vol
Bekijk andere evenementen
De avondklok webinar marathon
De avondklok webinar marathon

Tijd en locatie

25 jan 2021, 20:30 – 28 jan 2021, 21:30

Webinar

Gasten

Over

Met deze avondklok webinar marathon hoef je je niet te vervelen. Op 25, 26 en 27 januari van 20.30-21.30 uur leer je over lichaamstaal en gedrag, dominantie en moeite met alleen zijn. Op 28 januari is een online adviesuur, waarin je vragen kunt stellen.

Tijdens deze marathon krijg je toegang tot een besloten Facebookpagina waarin je de webinars kunt terugkijken en gedurende de hele lockdownperiode (in ieder geval tot 9 februari) gebruik kunt maken van videobegeleiding. Dit betekent dat je vragen kunt indienen over gedrag van je hond met een video van dat gedrag. Je krijgt zo snel mogelijk advies binnen de mogelijkheden van online begeleiding. Deze adviezen gaan vaak over management en hoe je kunt reageren als je hond dat gedrag vertoont.

Wat zijn webinars?

Een webinar is een interactieve lezing via het internet. Ik ben Michel Berendsen en mag vanuit mijn expertise en ervaring jou op weg helpen met je hond. Ik geef je niet alleen veel tips, maar er is ook alle gelegenheid om tijdens en na afloop van elk webinar vragen te stellen via de chatfunctie.

Reacties van anderen op mijn webinars:

 • "Het heeft ons erg geholpen!"
 • "Leerzame webinar met veel persoonlijk advies en mogelijkheid tot 't stellen van vragen."

Hoe werkt een webinar?

Deelnemen aan mijn webinar is niet moeilijk. Op het ticket staat een link waarmee je kunt deelnemen met je smartphone, tablet en computer. Je hoeft niets te installeren. Kom je er niet uit? Tot één minuut voor aanvang help ik je via de chatfunctie op deze site.

Schema


 • 1 uur

  Webinar lichaamstaal en gedragselementen

  Online

 • 1 uur

  Kunnen honden dominant zijn?

  Online
Nog 2 items beschikbaar

Tickets

 • Advondklok webinar marathon

  Ticket voor de avondklok webinar marathon

  € 37,50
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel deze activiteit

bottom of page