top of page

vr 01 sep

|

Online

Challenge vuurwerkangst

is je hond bang voor vuurwerk? Doe dan mee met deze challenge. Vanaf september ga je aan de slag om de angst bij je hond te verminderen voor een fijner oud en nieuw. In de afgelopen jaren heeft de challenge al diverse honden en hun eigenaar geholpen. Het is nu aan jou!

Deze workshop is vol
Bekijk andere evenementen
Challenge vuurwerkangst
Challenge vuurwerkangst

Tijd en locatie

01 sep 2023, 00:00

Online

Gasten

Over

Schrijf je in en behaal met je hond de beste resultaten!

Oud en nieuw duurt nog wel even. Maar, voor een hond met vuurwerkangst is het nooit te vroeg. Gun je hond en jezelf de tijd om de beste resultaten te behalen en start in september met deze mooie challenge. 

Boek verbetering!

In de afgelopen jaren heeft deze challenge al veel honden en hun eigenaren geholpen. Dat komt omdat de challenge bestaat uit een intensieve, zorgvuldig uitgewerkte training, in combinatie met management en ondersteuning. 

Deze krachtige, drievoudige aanpak zorgt er juist voor dat je betere resultaten behaald dan wanneer je bijvoorbeeld alleen traint of je hond medicatie geeft. En door alle mogelijkheden om je persoonlijke vragen te stellen, krijg je de kans om op maat begeleid te worden.

Garanties geven kan ik natuurlijk niet. Daar moet ik eerlijk in zijn. Je hond is geen programmeerbaar robotje. Maar waar kies je voor? Er alles aan doen om je hond te helpen of je hond de komende jaarwisseling weer zielig in een hoekje laten trillen, beven, piepen, janken of blaffen?

Voldoe je aan het volgende profiel?

Deze challenge is voor jou als je betrokken bent bij je hond en vanaf september zo'n twee uur per week met je hond aan de slag wilt gaan. 

Ben je bereid om de training nauwkeurig te volgen, durf je vragen te stellen en wil je je hond ondersteunen met complementaire middelen? Of als je hond heel angstig is de stap te maken naar reguliere medicatie? Dan zit je goed!

Ontvang waardevolle e-mails

Vanaf september ontvang je een aantal e-mails met informatie en oefeningen:

 • 1 september: welkomstmail
 • 2 september: informatie over de oorzaken vuurwerkangst precies en wat kun je eraan doen?
 • 3 september: trainingsoefeningen (stap 1)
 • 8 september: we gaan - als je hond eraan toe is - naar stap 2 van de training
 • 22 september: snuffelmat maken en aanleren
 • 29 september: trainingsoefeningen (stap 3)
 • 13 oktober: trainingsoefeningen (stap 4)
 • 10 november: informatie over reguliere medicatie en complementaire middelen tegen vuurwerkangst
 • 8 december: tips om makkelijker oud en nieuw door te komen

Krijg persoonlijke aandacht

Gedurende de hele challenge kun je je vragen stellen via de Zwerfhondenschool Facebook Club. 

Ook zijn er drie Q&A's via Zoom, waarin je al je vragen kunt stellen. De Q&A's zijn gepland op donderdag 14 september om 19.00 uur, woensdag 25 oktober om 19.00 uur en woensdag 22 november om 19.00 uur, maar je kunt ze ook terugkijken. 

In de laatste Q&A gaan we specifiek in op reguliere medicatie en het gebruik van Bachbloesems. Voor het gebruik van Bachbloesems en essentiële oliën is gediplomeerd natuurgeneeskundige Meinou Kopinga van Heel Het Dier aanwezig. 

Op eigen tempo en in eigen tijd

Zodra je de e-mails hebt ontvangen kun je aan de slag. Maar waar en wanneer, dat bepaal jij. Je kunt de e-mails zelfs bewaren voor volgend jaar, zodat je ook dan weer kunt trainen en de informatie kunt doornemen.

De Q&A's worden geplaatst op de Zwerfhondenschool Facebook Club en kun je terugkijken. Op deze Facebookpagina kun je je vragen stellen op momenten die voor jou uitkomen.

Kosten

Deze complete challenge kost  €29,97 inclusief de Q&A's en de mogelijkheid om vragen te stellen via de Zwerfhondenschool Facebook Club. Ga een meer ontspannen jaarwisseling tegemoet en start nu!

Let's go!

Hieronder kun je meteen je ticket bestellen voor de challenge. Let op: je kunt je aanmelden tot en met 25 augustus 2023.

Na je betaling ontvang je een bevesting van je deelname aan de challenge. Op 1 september ontvang je een welkomstmail. De overige mails volgen vanzelf.

Tickets

 • Challenge vuurwerkangst

  Ticket voor challenge vuurwerkangst

  € 29,97
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel deze activiteit

bottom of page