top of page

Moment naar keuze

|

Challenge

Challenge 'alleen zijn'

Als je hond niet alleen kan zijn, heeft dat behoorlijke invloed op het leven van jou en je hond. Het is de hoogste tijd om er iets aan te doen. Start met deze unieke challenge op maat.

Deze workshop is vol
Bekijk andere evenementen
Challenge 'alleen zijn'
Challenge 'alleen zijn'

Tijd en locatie

Moment naar keuze

Challenge

Gasten

Over

De hoogste tijd om aan de slag te gaan!

Als je hond niet alleen kan zijn, heeft dat enorme impact op je leven. Je kunt eigenlijk niet meer van huis. En als je dat toch doet, heb je misschien een klacht van je buren over het gejank en geblaf van je hond. Ook voor je maatje op vier poten is het niet alleen kunnen zijn een enorm probleem. Hij is heel verdrietig, in paniek, angstig als hij alleen is. 

Veel eigenaren weten niet zo goed hoe ze met alleen zijn aan de slag moeten gaan. Algemene adviezen helpen vaak niet, want bij jouw hond is het net weer anders. Daarom is het de hoogste tijd voor deze challenge op maat.

Hoe werkt het?

Als je je hebt ingeschreven voor deze challenge, krijg je meteen een link naar een vragenlijst. Aan de hand van die vragenlijst bepaal ik wat er aan de hand is. Je krijgt dan binnen maximaal 5 werkdagen een traject dat past bij jouw hond. Dit traject bestaat uit e-mails met informatie, adviezen en concrete oefeningen zonder moeilijke theorie. Je bent zeker twee maanden met het hele traject bezig, maar vaak langer.

Op verschillende momenten stuur je een video met een oefening. Je krijgt dan van mij tops en tips. Zo weet je zeker dat je de oefeningen goed doet en op de goede weg bent. 

Via de Zwerfhondenschool Facebook Club kun je al je vragen stellen aan andere leden en mij.

Haal alles uit de challenge

Om alles uit deze challenge te halen is het belangrijk dat je...

  • Oefeningen kunt filmen;
  • Filmpjes van maximaal 5 minuten per e-mail kunt toesturen;
  • Gedurende de challenge je hond niet alleen hoeft te laten. Dus zorg ervoor dat je thuis kunt werken, oppas kunt regelen of je hond naar een pension kunt laten gaan. Als je hond namelijk tijdens de challenge ook weer vervelende ervaringen heeft met alleen zijn, kun je weer opnieuw beginnen.

Met trots beveel ik deze challenge aan. Waarom?

Omdat deze challenge uniek is. Het is de allereerste challenge 'alleen zijn' die afgestemd is op je hond.

Waarom een challenge en geen cursus?

Ken je dat? Je doet een cursus en na twee maanden ben je de hele cursus vergeten. En waar waren je inloggegevens ook al weer? Hier ontvang je e-mails op het juiste moment in je mailbox.

Kosten

De challenge kost €89,- inclusief feedback via video's.

Start

Na je betaling ontvang je een bevesting van je deelname aan de challenge per e-mail. Hier zit ook de link naar de vragenlijst bij. Maximaal 5 werkdagen na het invullen van de vragenlijst kun je aan de slag.

Tot ziens!

Met vriendelijke groet,

Michel Berendsen

Tickets

  • Challenge 'alleen zijn'

    € 89,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel deze activiteit

bottom of page