top of page

za 11 dec

|

Baarleweg, Didam

Advies-/meetsessie voor tuig op maat

Een goed tuig voorkomt lichamelijke klachten en kan in combinatie met o.a. training bijdragen aan het verminderen van ongewenst gedrag (zoals uitvallen). In deze sessie besteedt de medewerker van Aura4Dox ruim de tijd aan het geven van advies en het opmeten van je hond voor een tuig op maat.

Helaas, alle tickets voor de meet- en adviessessie zijn uitverkocht
Aanbod van workshops
Advies-/meetsessie voor tuig op maat
Advies-/meetsessie voor tuig op maat

Tijd en locatie

11 dec 2021, 10:00 – 14:00

Baarleweg, Didam

Gasten

Over

Een goed zittend hondentuig zit comfortabel, geeft je hond optimale bewegingsvrijheid en drukt niet op zenuwen, organen en gevoelige plekken. Dit voorkomt lichamelijke klachten en ongemak. Heeft je hond een bijzondere bouw, blessures of verwondingen? Dan is een maatwerktuig vaak de uitkomst. Ook kan een maatwerktuig helpen om in combinatie met onder andere management, training en stressreductie ongewenst gedrag (zoals bijvoorbeeld uitvallen) verminderen. Trekt je hond veel, dan is een tuig ook van belang ter bescherming van de nek.

Wil jij graag een maatwerktuig voor je hond, maar vind je het lastig om het goede model te kiezen of om je hond op te meten? Dan is dit je kans! Op zaterdag 11 december komt een medewerker van Aura4Dox bij de Zwerfhondenschool om samen met jou te bepalen welk model tuig het beste bij jullie activiteiten en het figuur van je hond past. Ze meet je hond ook meteen op, zodat je de exacte maten weet.

Een meet- en adviessessie duurt 15-30 minuten per hond. Bij het bestellen van je ticket kun je je voorkeurstijden aangeven. Deze sessie vindt binnen plaats. Hiervoor geldt dat je verplicht bent om een mondkapje te dragen en een coronabewijs (QR-code) kunt tonen.

De kosten van een meet- en adviessessie zijn € 28,50 per hond (exclusief tuig). Je krijgt de maten van je hond mee op papier inclusief alle nodige extra info, zodat je thuis op je gemak het tuig kunt samenstellen op de website van Aura4Dox. Bestel één ticket per hond. 

Na het bestellen van je ticket voor de meet- en adviessessie is annuleren niet meer mogelijk.

Tickets

  • Meet- en adviessessie tuig

    Dit ticket is voor de meet- en adviessessie van Iva van Aura4Dox.

    € 28,50
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel deze activiteit

bottom of page