top of page

do 26 nov

|

Den Oldenhoek 6A, 6923 SE Groessen, Netherlands

Advies-/meetsessie voor tuig op maat

Een goed tuig voorkomt lichamelijke klachten en kan in combinatie met o.a. training bijdragen aan het verminderen van ongewenst gedrag (zoals uitvallen). In deze sessie besteedt Iva van Aura4Dox ruim de tijd aan het geven van advies en het opmeten van je hond voor een tuig op maat.

Helaas, alle tickets voor de meet- en adviessessie zijn uitverkocht
Aanbod van workshops
Advies-/meetsessie voor tuig op maat
Advies-/meetsessie voor tuig op maat

Tijd en locatie

26 nov 2020, 18:00 – 21:00

Den Oldenhoek 6A, 6923 SE Groessen, Netherlands

Gasten

Over

Een goed zittend hondentuig zit comfortabel, geeft je hond optimale bewegingsvrijheid en drukt niet op zenuwen, organen en gevoelige plekken. Dit voorkomt lichamelijke klachten en ongemak. Heeft je hond een bijzondere bouw, blessures of verwondingen? Dan is een maatwerktuig vaak de uitkomst. Ook kan een maatwerktuig helpen om in combinatie met onder andere management, training en stressreductie ongewenst gedrag (zoals bijvoorbeeld uitvallen) verminderen. Trekt je hond veel, dan is een tuig ook van belang ter bescherming van de nek.

Wil jij graag een maatwerktuig voor je hond, maar vind je het lastig om het goede model te kiezen of om je hond op te meten? Dan is dit je kans! Op 26 november komt Iva Pastova van Aura4Dox bij de Zwerfhondenschool om samen met jou te bepalen welk model tuig het beste bij jullie activiteiten en het figuur van je hond past. Ze meet je hond ook meteen op, zodat je de exacte maten weet.

Een meet- en adviessessie duurt 15-30 minuten per hond. Om lang wachten te voorkomen, coronaproof te kunnen handelen en honden die bijvoorbeeld uitvalgedrag vertonen ook te kunnen helpen, is het noodzakelijk dat er een tijd wordt afgesproken. Bij het bestellen van je ticket kun je je voorkeurstijden aangeven.

De kosten van een meet- en adviessessie zijn € 26,00 per hond (exclusief tuig). Je krijgt de maten van je hond mee op papier inclusief alle nodige extra info, zodat je thuis op je gemak het tuig kunt samenstellen op de website van Aura4Dox. Bestel één ticket per hond. 

Na het bestellen van je ticket voor de meet- en adviessessie is annuleren niet meer mogelijk.

Coronaproof

De advies- en meetsessies zijn coronaproof. Daarom hebben we een aantal regels opgesteld.

Als je een van onderstaande vragen met "ja" beantwoordt, kom dan niet, maar meld je af. We gaan op zoek naar een oplossing voor een nieuwe datum.

 • Heb je nu corona?
 • Heb je nu huisgenoten/gezinsleden met corona?
 • Ben je korter dan twee weken geleden van corona genezen?
 • Heb je een van de volgende symptomen: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts (meer dan 38 graden)?
 • Heb je huisgenoten/gezinsleden met deze symptomen?
 • Ben je in thuisisolatie?

Houd ook de volgende regels en tips in acht:

 • Alle sessies zijn ruim ingepland, zodat je geen andere klanten tegenkomt. Kom zelf op tijd en niet te vroeg.
 • Wacht in de auto. We komen je ophalen. Bel niet aan.
 • Kom alleen. Natuurlijk kan er wel iemand in de auto wachten. Als dit niet kan, neem dan van tevoren contact op, zodat we een oplossing kunnen bedenken.
 • We houden 1,5 meter afstand tot elkaar. Het welzijn van je hond is zeer belangrijk. Geef daarom in de aanmelding duidelijk aan hoe je hond zich gedraagt bij spannende situaties en/of de dierenarts en of er andere beperkingen zijn waarmee we rekening moeten houden.
 • Draag een mondkapje tijdens de sessie. Heb je geen mondkapje bij je, dan kun je er ter plekke een aanschaffen voor €8,-. De mondkapjes zijn van 100% katoen en hebben een vakje voor een filter. Deze zijn dus herbruikbaar. Wij dragen zelf ook een mondkapje.
 • Er mogen geen voorbeelden van materialen of kleuren aangeraakt worden. Ze worden op afstand vertoond en er kunnen ook foto's doorgestuurd worden. 
 • Neem voerbeloningen en smeerbare beloningen mee, zoals paté en - indien je deze hebt - ook een snuffelmat en/of Kong.

Tickets

 • Meet- en adviessessie tuig

  Dit ticket is voor de meet- en adviessessie van Iva van Aura4Dox.

  € 26,00
  Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel deze activiteit

bottom of page