top of page

za 07 mrt

|

Zwerfhondenschool

Advies-/meetsessie voor tuig op maat

Een goed tuig voorkomt lichamelijke klachten en kan ongewenst gedrag (zoals uitvallen) verminderen. Iva van Aura4Dox komt langs op de Zwerfhondenschool om advies te geven over tuigen en een tuig aan te meten. Elke hond is anders. Gun daarom ook jouw hond een tuig op maat!

Helaas, alle tickets voor de meet- en adviessessie zijn uitverkocht
Aanbod van workshops
Advies-/meetsessie voor tuig op maat
Advies-/meetsessie voor tuig op maat

Tijd en locatie

07 mrt 2020, 10:00 – 13:00

Zwerfhondenschool, Baarleweg, 6941 RD Didam, Netherlands

Gasten

Over

Een goed zittend hondentuig zit comfortabel, geeft je hond optimale bewegingsvrijheid en drukt niet op zenuwen, organen en gevoelige plekken. Heeft je hond een bijzondere bouw, blessures of verwondingen? Dan is een maatwerktuig vaak de uitkomst. Ook kan een maatwerktuig helpen om ongewenst gedrag te verminderen. 

Wil jij graag een maatwerktuig voor je hond, maar vind je het lastig om het goede model te kiezen of om je hond op te meten? Dan is dit je kans! Op 7 maart komt Iva Pastova van Aura4Dox bij de Zwerfhondenschool om samen met jou te bepalen welk model tuig het beste bij jullie activiteiten en het figuur van je hond past. Ze meet je hond ook meteen op, zodat je de exacte maten weet.

Een meet- en adviessessie duurt 15-30 minuten per hond. Om lang wachten te voorkomen en honden die bijvoorbeeld uitvalgedrag vertonen, ook te kunnen helpen, is het noodzakelijk dat er een tijd wordt afgesproken. Bij het bestellen van je ticket kun je je voorkeurstijden aangeven.

De kosten van een meet- en adviessessie zijn € 26,00 per hond. Je krijgt de maten van je hond mee op papier inclusief alle nodige extra info, zodat je thuis op je gemak het tuig kunt samenstellen op de website van Aura4Dox. Bestel één ticket per hond. 

Na het bestellen van je ticket voor de meet- en adviessessie is annuleren niet meer mogelijk.

Tickets

  • Meet- en adviessessie tuig

    Dit ticket is voor de meet- en adviessessie van Iva van Aura4Dox.

    € 26,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel deze activiteit

bottom of page