top of page
IMG_1151.jpeg

Coachingstraject.

Soms is een groeitraject niet genoeg, omdat je een probleem hebt waar je in je eigen omgeving dagelijks met je hond tegenaan loopt. In dat geval help ik je graag via een coachingstraject. We starten op dinsdagavond met een videogesprek Eerste hulp bij je hond. In een kwartier bespreken we de kern van het probleem, krijg je eerste managementadviezen, do's en don'ts en checken we of het coachingstraject bij jullie past. Dit vrijblijvende adviesgesprek kost €7,95. Het bedrag krijg je terug als je verdergaat bij de Zwerfhondenschool. ​

 

Het coachingstraject start met een intakeformulier en een consult van 1 tot 2 uur bij jou thuis. Tijdens het consult heb je alle tijd om het probleem uit te leggen. Ik observeer je hond en stel vragen over zijn verleden, medische geschiedenis, gedrag, leefomgeving, etc. ​

 

Na het consult ga ik aan de slag met het behandelplan. Hierin wordt uitgelegd wat er mogelijk aan de hand is en wat je eraan kunt doen. In een videogesprek van ongeveer een uur nemen we het behandelplan door. Daarna sta je er niet alleen voor. Je krijgt drie maanden nazorg met de mogelijkheid tot wekelijkse online of telefonische begeleiding én training op de Zwerfhondenschool. 

Drie redenen om aan het coachingstraject mee te doen:

1. Je kiest het liefst een expert op het gebied van honden uit het buitenland;

2. Je wilt graag dat het probleem van alle kanten bekeken wordt;

3. Je wilt niet alleen een behandelplan, maar ook twee maanden nazorg met training op de hondenschool. ​

 

Dit coachingstraject kost €475,- excl. reiskosten voor het consult (€0,30 per km), inclusief drie maanden nazorg. Bij dit aanbod is ook nog drie maanden training op de hondenschool inbegrepen, passend bij het behandelplan. Deze combinatie is uniek!

"Wij vinden het ontzettend fijn, wij leren veel van Michel. Hij neemt de tijd voor je en beantwoordt al je vragen, is heel rustig, lief en geduldig. Wij hebben ons hondje pas 2,5 maand en hebben al veel geleerd. Wij gaan door naar de volgende cursus , TOP. Dank je wel Michel voor al je goede tips, we gaan zeker gebruik maken van de osteopaat. Ja, ik beveel deze hondenschool aan."

Monique & Tapas

bottom of page