Coachingstraject

Soms is een groeitraject niet genoeg, omdat je een probleem hebt waar je in je eigen omgeving dagelijks met je hond tegenaan loopt. In dat geval help ik je graag via een coachingstraject. 

 

We starten op dinsdagavond met een videogesprek Eerste hulp bij je hond. In een kwartier bespreken we de kern van het probleem, krijg je eerste managementadviezen, do's en don'ts en checken we of het coachingstraject bij jullie past. Dit vrijblijvende adviesgesprek kost €7,95. Het bedrag krijg je terug als je verdergaat bij de Zwerfhondenschool.

Het coachingstraject start met een consult van 1 tot 2 uur. Afhankelijk van het probleem en je wensen plannen we het bij jou thuis of via een videogesprek. Tijdens het consult heb je alle tijd om het probleem uit te leggen. Ik observeer je hond en stel vragen over zijn verleden, medische geschiedenis, gedrag, leefomgeving, etc. 

Na het consult ga ik aan de slag met een gedragsdiagnose en plan van aanpak. Hierbij schakel ik zo nodig andere experts in, zoals de dierenarts. In een videogesprek van ongeveer een uur nemen we de gedragsdiagnose en het plan van aanpak door. Je krijgt je eigen online omgeving met het plan van aanpak, achtergrondinformatie, adviezen en oefeningen. Deze online omgeving is een jaar beschikbaar.

Bij het plan van aanpak sta je er niet alleen voor. In de online omgeving kun je twee maanden je vragen stellen via de chatfunctie. Daarnaast plannen we vier videogesprekken van 20 minuten, waarin we de voortgang bespreken. 

Drie redenen om aan het coachingstraject mee te doen:
 

1. Je kiest het liefst een expert op het gebied van adoptiehonden uit het buitenland.
 

2. Je wilt graag dat het probleem van alle kanten bekeken wordt.
 

3. Je wilt graag een welzijnsgerichte aanpak, zonder je hond te laten schrikken, intimideren of pijn te doen.

Dit coachingstraject kost €375,- excl. eventuele reiskosten voor het consult (€0,35 per km).